Sportfogadás tippek: Feyenoord - Venlo

2013-04-05
Az Eredivisieben nyolc fordulóval a vége előtt még négy csapat reménykedhet a bajnoki elsőségben. Az Ajax üldözői közt ott van a PSV, a Vitesse és mai csapatunk, a Feyenoord is!

Feyenoord - Venlo

Tipp: Feyenoord 1.5 gól felett (2.5 felett)

Odds: 1.25 (1.85)

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

A Feyenoord jelenleg négy ponttal van lemaradva a bajnoki listavezető Ajaxtól, tehát teljesen nyitott még a bajnokság. A rotterdami csapat egyébként jó formában játszik, és ez annak ellenére is igaz, hogy a múlthéten 2-0-ra kikaptak a Heerenveentől. Előtte viszont 4 meccset nyertek, köztük például a PSV elleni rangadót. Régi fényében csillog a Feyenoord, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a második helyért is óriási harc folyik, az ugyanis Hollandiában még BL selejtezőt ér!

A Venlo sereghajtó az Eredivieben. Csak a Willem II-t előzik meg, igaz őket 5 ponttal. Ha így zárnának, akkor maradna esélyük a bennmaradásra, de osztályozót kellene játszaniuk. Ám ha megnézzük, hogy a Venlo ezidáig 9 gólt rúgott vendégségben a 14 meccsén, akkor nagyjából sejthetjük, hogy ma sem ők az esélyesek.

Már csak azért sem, mert a Feyenoord Rotterdam az egyetlen csapat, amely még őrzi hazai pályás veretlenségét! Rettentő erősek otthon, 13 meccsükön 32 lőtt góljukra csak 12-t kaptak!

Ezek persze csak számok, de aki látta a Feyenoord csapatát játszani, az nehezen tudja elképzelni, hogy ma a vendégek gondot okozzanak a rotterdamiaknak.

Hazaiaknál Clasie eltiltott, Immers sérült, míg a vendégeknél Gielen és Heimann sérült a vendégeknél tehát az eltiltottak, kimaradók listája nem túl vastag.

A két csapat keretét sem nagyon lehet összehasonlítani, hazaiaknál válogatott játékosok, vendégeknél pedig egy-két fiatal tehetség, de ennyi. Tavaly és az azt megelőző idényben is nyert hazai pályán a Feyenoord a Venlo ellen, méghozzá nagyon simán, 3-0-ra és 4-0-ra. Ősszel a rotterdamiak 3-2-re nyertek a VVV ellen, szóval meglepő lenne, ha épp ma nem nyílna ki a gólzsák a hazaiaknál.

A Feyenoord javítja a múltheti botlását, és magabiztosan nyer a vanloiak ellen ma este! Tippünk 4-1

Sok sikert mindenkinek!

 

SZÓLJATOK HOZZÁ!

Azok között, akik aktuális Napi tippjeinkhez (Napi Fortuna tipp, Totótipp, Tippmix tipp) kommentet ír, 5 EURÓS BET-AT-HOME KUPONOKAT sorsolunk ki! A komment vonatkozhat arra, hogy egyetért-e az adott tippel vagy nem, de más, saját tippet is leadhattok rövid indoklással. Már ebben a percben lehet kezdeni!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,