Sportfogadás tippek: Ferencváros - Vasas

2017-04-13
A hétközi bajnokik nem sültek el túl jól az élcsapatoknak, hisz a Vidi ugyan nyert, de a Kispest, a Vasas és a Fradi is botlott. Utóbbi elég nagyot.

Ferencváros - Vasas

Online sportfogadás tipp: gólok száma 2.5 felett

Bet365 odds: 1.85

Tippmix odds: 1.75

Kezdés: szombat 20:30

 

Picit előre szaladunk az időben, egészen szombat estig. Akkor rendezik ugyanis a Fradi-Vasas bajnokit, ami igencsak fontos mérkőzésnek tűnik. Itt bizony mindkét együttes győzelmi kényszerben játszik, amelyik csapat nem tud nyerni, szinte matematikailag is lemondhat már a bajnoki címről!

A Vasas a hétközi meccsén az UTE ellen 3-2-re kikapott, de nem is várhattunk mást. Nagyon tartalékos volt a vendég-együttes, sok kulcsjátékos hiányzott a piros-kékektől. Saglikék így is helyt álltak. Nem úgy az FTC. A Paks kemény diónak tűnt a meccs előtt, de hogy ennyire kemény lesz, azt kevesen gondoltuk. A tavasszal még veretlen Csertői-csapat 3-0-ra is vezetett Doll Fradija ellen, aztán szépített ugyan az FTC Böde révén, de a 3-1-es zakó pont annyira ciki, mintha 3-0 maradt volna. Böde azt mondta, hogy a Fradi összedőlt, mint a kártyavár, Doll halott csapatként jellemezte övéit.

A Ferencváros 9 pontra van lemaradva a Viditől a tabellán, ami elég soknak tűnik, hisz már csak 7 fordulót rendeznek. Egyszer még a Fradi és a Vidi találkozik majd, ha azt a meccset a Fradi nyerné, akkor is lenne még hat pont különbség, és akkor még ott van a Kispest is, amely együttes szintén bőven a Fradi előtt található.

Dollék utolsó esélye, hogy maradjon esély a bajnoki címre. Sőt oda kell figyelni, mert lassan veszélybe kerül az Európa Liga-indulás is (2-3 hely). Az egyébként a kupagyőzelemmel is összejöhet, de arra sincs garancia...

Nincs jó formában az FTC, Doll is rengeteg buta döntéssel taszítja még mélyebbre a csapatot. Nagyon gyenge a védelem, a paksi srácok is rúgtak hármat, de még elégedetlenek is voltak, hisz még többet is lőhetettek volna. Nem lesz könnyű a Ferencváros számára a Vasas elleni fellépés sem, mert ez a Vasas úgy lép majd pályára, hogy semmi veszíteni valója nincs. Ebben a kiírásban kétszer találkoztak, még a bajnokság elején a Vasas 2-1-re nyerni tudott a Groupama Arénában 2-1-re. Novemberben 2-2-őt játszottak egy igen fordulatos, izgalmas meccsen, ahol Kassai főszerepet játszott. Két piros lapot osztott ki, a hajrában mindkét csapatnak befújt egy-egy büntetőt. Úgy lett 2-2, hogy a 88. perc elejéig még a Fradi vezetett 1-0-ra.

A két német mester, Oenning és Doll együttesei remélhetőleg most is izgalmas és gólgazdag meccset játszanak, itt bizony amelyik fél  nem tud nyerni, az végleg kiszáll a bajnoki címért folytatott harcból. Ha egyik csapat sem nyer, magyarul iksz lesz a vége, annak a Kispest és a Videoton örül majd leginkább, na meg az a Paks, amely együttes lassan a dobogón találja magát, ha így folytatja tavaszi hadjáratát!

A mi tippünk, hogy a Fradi-Vasas meccs ismét eseménydús lesz, a 2.5 gól felett opció ismét jöhet, mint ahogy a két együttes utolsó 4 bajnokiján jött is!

Címkék: sportfogadás, tipp,