Sportfogadás tippek: Ferencváros - Újpest

2017-05-27
Jön az utolsó forduló az NB1-ben, és a Honvéd-Videoton 'bajnoki döntő' mellett is lesznek izgalmas mérkőzések. Ilyen pl. a Fradi-UTE fővárosi derbi is.

Ferencváros - Újpest

Online sportfogadás tipp: gólok száma 2.5 felett

Bet365 odds: 1.80

Tippmix odds: 1.70

Kezdés: szombat, 19:00

 

Az NBI utolsó fordulójában sok meccsnek van még komoly tétje, és a Fradi-UTE találkozó sem teljesen tét nélküli. Viszont az fix, hogy nagy nyomás egyik oldalon sem lesz a srácokon, így marad a presztízs, mert a derbi attól még derbi marad, attól függetlenül, hogy ezúttal messze nem ez a legérdekesebb párosítás a fordulóban.

Az FTC még küzd a harmadik helyért, de a Vasas meccsétől is függ, sikerül-e dobogón zárni az évet. Ha a Vasas beelőzi a Fradit, amire nagy a sansz, akkor az FTC a Magyar Kupa fináléjában vághat vissza. Ami az Újpestet illeti, legutóbb a Haladás elleni 2-1-es győzelemmel biztosította a bennmaradást, így biztossá vált a jövő évi élvonalbeli tagság. Sőt, ebben a fordulóban akár az 5. helyre is felugorhat az UTE, ha a Paks és Haladás nem nyer. Ebből is látszik, milyen szoros az idei bajnokság, két fordulóval ez előtt még ki is eshetett volna az UTE, most arról beszélünk, hogy akár 5. helyen is zárhatna.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz a most regisztrálóknak

Felszabadultabb lesz az Újpest, nem lesz görcs a srácokban, lehet focizni egy jót az ősi rivális ellen. a találkozó derbi mivolta biztosítja a tempót, itt azért senki sem fog alibizni. A Fradi sem alibizhet, hiába van ott a Vasas elleni finálé, a szurkolók nem vennék jó néven, ha a kedvencek nem adnának bele apait-anyait.

Mi a gólok mellett tesszük le voksunkat. A Fradi védelme eléggé katasztrofális, ami betudható a sok hiányzónak, de legutóbb pl. a Vidi ellen kapott négyet az FTC, az meg rengeteg. Viszont a támadójáték javult a kora tavaszihoz képest, Vargával és Moutarival van lendület az FTC-ben. A Fradi egyre-másra játssza a gólgazdag meccseket, egyedül a Loki elleni 0-0 kivétel, bár aki látta azt a meccset, az jól tudja, hogy az az összecsapás sem volt egy helyzetek nélküli tipikus 0-0. Csak a Loki lőhetett volna 2-3 gólt, de a hajdúsági együttesnek sem volt szerencséje azon a napon.

Idén már találkozott a két együttes a Groupamában, 3-3 lett a találkozó végeredménye. Még az sem kizárt, hogy ismét egy hasonlóan gólgazdag meccset játszanak a felek. elnézve az FTC védekezését, ha itt nyerni akar a Fradi, legalább két, de inkább három gólt lőni kell, mert egyszer-kétszer az UTE is villanni fog.

Címkék: sportfogadás, tipp,