Sportfogadás tippek: Ferencváros - Haladás

2012-09-14
A válogatott meccsek után újra beindul az NBI, pénteken két találkozót is rendeznek a magyar élvonalban. Az UTE Kaposvárra látogat, a Ferencváros pedig a Szombathely együttesét fogadja. Mi az utóbbival foglalkozunk egy tipp erejéig, és nem tovább!

 

Ferencváros - Haladás

Tipp: mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

Két zöld-fehér középcsapat találkozóján nem lenne meglepetés a döntetlen. A Fradi és a Haladás nagyjából hasonló játékerőt képviselnek. Talán ha Szombathelyen lenne a meccs, esélyesebb lenne a hazai társaság, de így, hogy az Üllői úton csapnak össze, más a leányzó fekvése.

Igazából nehéz megtippelni, hogy melyik csapat örül majd a végén, vagy örül-e egyáltalán. Viszont az biztos, hogy mindkét fél mindent megtesz majd a győzelem érdekében. A Ferencváros nagyon készül erre a meccsre. Moniz a válogatott mérkőzések alatti szünetet és a Ligakupát arra használta, hogy jobban megismerje a játékosait, és nem hagyta pihenni őket. Mivel a Fradi szinte a legerősebb csapatával állt ki a két Ligakupa meccsen, így nem meglepő módon két győzelmet ért el. Az MTK és a KTE ellen is bíztató jeleket vehetett észre az, aki kedveli a Ferencvárost. Érzékelhető volt, Moniz mit akar megvalósítani, a kérdés csak az, hogy ezek a jelek a Hali első csapata ellen is láthatóak lesznek, avagy nem.

Az biztos, hogy Somalia és Böde is szerezhetett egy kis önbizalmat, mindkét támadó jól teljesített a Ligakupa találkozókon, és góllal jelezték a holland trénernek, hogy számíthat rájuk. Jól használták a széleket, Jovanovic és Somalia összjátéka is bizakodásra ad okot.

Ugyanakkor ott a Haladás, akikre szintén ráférnének a pontok. A jó szezonkezdet után kissé megtorpantak, legutóbbi két meccsüket elveszítették. A Vidi ellen még talán belefért, de sikerült kikapniuk hazai pályán az addig nyeretlen Pakstól, ami azért intő jel lehet.

A válogatott meccsek alatti szünetben rendet tettek a fejekben Szombathelyen, ezért a Fradi nem számíthat sima találkozóra. Ezek a Ferencváros-Szombathely mérkőzések amúgy is nüanszkon múlnak az utóbbi években. Az viszont tény, hogy az utolsó öt összecsapásukon mindig mindkét fél betalált legalább egyszer.

Erre most is jó esély kínálkozik. Mindkét csapat bizonyítani akar, amiben benne van a hibázás lehetősége is. Egy-egy gólra mindketten jók lesznek, aztán hogy sikerül-e valamelyik félnek begyötörni a győztes gólt, az már a tipp szempontjából teljeséggel lényegtelen :D

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,