Sportfogadás tippek: Ferencváros - Midtjylland

2017-07-13
A dán együttesnél elkezdték az altatást, azt merték mondani, hogy 1-1-ért jönnek. Hiszi a piszi.

Ferencváros - Midtjylland

Online sportfogadás tipp: Vendég csapat góljai 1.5 felett

Bet365 odds: 2.10

Tippmix odds: -

Kezdés: csütörtök, 21:00

 

Az első körben az FTC elbohóckodott a Jelgavával, szegény lett együttesnek köze sem volt a meccsekhez. A két találkozón egy normális akciója nem volt. A Groupamában egy lövés talált kaput lett részről, az is vagy 30-ról megeresztett löket volt, el sem jutottak Dibusz kapujáig. Aztán a visszavágón igazából sok minden nem történt, az FTC talált egy gólt, és nyert 1-0-ra. Összességében a Fradi hozta a kötelezőt. a támadójáték olyan volt, mint idény elején lenni szokott. Ami pedig a védelmet illeti, igazából semmit sem tudtunk meg. Otigba egészen biztosan jó vétel volt, az már most látni, de az tény, hogy a védelem még nem volt tesztelve.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

Majd ma.

A Midtjylland picit más szintet képvisel, mint az FTC. A Fradi nagyjából egy kört szokott menni, vagy egyet sem nemzetközi kupákban, ami az elmúlt éveket illeti. Tavaly az albán második tréfálta meg a zöld-fehéreket, előtte az EL-ben a Zeljeznicar verte ki.

Közben a Midtjylland azért volt indulhatott a BL-ben és az EL-főtáblán is többször megfordult. Most sem mutat rossz formát, a Derry City-t oda vissza verte, méghozzá 6-1-re otthon, majd 4-1-re idegenben. Korcsmár révén van magyar légiós is a csapatban, aki biztosan tud egy-két olyat mondani a Fradi spílereiről, aminek a dánok hasznát veszik.

Onuachu, a dánok nigériai légiósa a Derry elleni visszavágón 3 gólt vágott, otthon a svéd Kroon duplázott. Minőségi légiósok játszanak itt, szóval az FTC még rendkívül összeszokatlan védelme komoly teszt előtt áll. Tegnap is kiderült, hogy a magyar klubcsapatok a rögzített szituációknál el tudnak bambulni, pedig,  ha a Kispestnek volt erénye tavaly, akkor az pont az, hogy ilyen ovis gólokat egyet sem kaptak.

Lehet, hogy a dánok azt mondogatják, hogy az 1-1 jó eredmény, de a mi véleményünk, hogy az 1-2 vagy az 1-3 még jobb. Mármint a dánok szempontjából...

Címkék: sportfogadás, tipp,