Sportfogadás tippek: Fehérvár KC - Iuventa Mihalovce

2016-11-20
Múlt héten a Sport TV-ben láthattuk ennek a találkozónak az odavágóját, Nagymihályon nyert a Fehérvár 28-23-ra. Ma (vasárnap) jön a visszavágó!

FKC-Iuvventa Mihalovce

Online Sportfogadás tipp: 53.5 gól felett

Bet365 odds: 1.90

Tippmix odds: -

Kezdés: vasárnap 15:00

 

Az idegenbeli meccset -mint a bevezetőben említettük- 28-23 arányban a Fehérvár KC nyerte. Az eredmény jól néz ki, de aki látta a meccset, az így sem lehet teljesen elégedett magyarként. A handball.hu-n pl. ilyen kommenteket is olvashatunk a meccs utáni cikk hozzászólásai között:

  • "szép volt, de lehetett volna szebb is"
  • "több volt ebben a meccsben (is)"

Valóban több volt abban a meccsben, de valahol mélyen a fehérvári csajok is érezték, hogy nincs azonos szinten a két együttes. Talán emiatt sem tudtak 100%-os koncentrációval játszani.

A Mihalovce és a Fehérvár is rohanós kézit játszott az első félidő első felében, ami persze hozta a hibákat is. Lüktető volt a játék. a második félidőben sem ugrott sokat a színvonal, de ezért nézhető találkozó volt. Született 51 gól, ami bőven lehetett volna 61 is. elég lett volna belőni pár ziccert, és a Nagymihálynak mondjuk jobban koncentrálni a heteseknél (8-ból csak 4-et sikerült értékesíteni).

Egyébként a Nagymihály lövői elég gyengén muzsikáltak, ennyi kapu mellé menő lövést (ziccerben) két gimnáziumi csapat meccsén is ritkán látni... Persze a Fehárvár is rengeteg lövést rontott, Pelczéder, Tilinger, Piedade vagy Kazai sok-sok ziccert puskázott el, így is 28 gólt lőtt a Fehérvár. Ha saját közönsége előtt a visszavágót kicsit is komolyan veszi, akkor akár 35-36 gólt is dobhat.

Egyébként a Iuventa kapujába a 2. félidőre beálló Medvedova sokkal jobban védett, de vélhetően a fehérvári csajok addigra pontosan tudták, hogy ha idegenben megtartják azt az 5-6 gólt, az bőven elég lehet a visszavágó előtt.

Márpedig 5 gól van közte, és ugyan matek szerint nem dőlt még el semmi, látva az első meccset, nagyjából tényleg csak a csoda segíthetne a Nagymihályon. A realitás az, hogy ez is magas frekvenciájú, sok támadást hozó találkozó lesz, és tényleg csak picivel kell jobban koncentrálni, meg mondjuk belőni a heteseket, és akkor lazán 60 gól körül zárnak a csapatok. Egyébként pedig a fehérvári csajok, Bandelier, Tilinger, Grigorevska is jobban teszik, ha lőnek, mert a sok passzba csak hiba csúszik. Egyébként pedig Medvedeva sem fogta a távoli bombákat, fura módon a közelről elengedett, ziccernek nevezhető bombákat hárította jó százalékkal.

A mi tippünk, hogy a visszavágón legalább 54 gólt fogunk látni, melynek persze nagy részét az FKC lövi!

Címkék: sportfogadás, tipp,