Sportfogadás tippek: Fehéroroszország - Magyarország

2013-02-06
Ma este 19:00 órai kezdettel felkészülési meccsen találkozik egymással a fehérorosz és a magyar nemzeti válogatott. A találkozót a törökországi Belekben rendezik, így semleges pályán, vélhetően nagyon kevés szurkoló előtt megízlelhetik a srácok, milyen lesz majd a románok elleni találkozó nézők nélkül ...

 

Fehéroroszország - Magyarország

Tipp: félidő vagy végeredmény: DÖNTETLEN

Odds: 1.67

Iroda: Bwin

Kezdés: ma 17:00

 

A fehérorosz csapat ellen 2002-ben játszottunk utoljára, és 5-2-re kaptunk ki tőlük. Ez most aligha fog megismétlődni, az egy nagyon csúnya eredménnyel véget érő találkozó volt! Azóta sok minden változott, a fogadóirodák oddsai alapján például ma este már a magyar csapatot tartják a mérkőzés esélyeseinek a bukik.

A beloruszok természetesen a BATE együttesére építenek. Egyébként a Boriszov, és több fehérorosz csapat Törökországban edzőtáborozik, tehát ez a meccs még jól is jön nekik. Volodkoék legutóbb barátságos meccsen 2-1-re verték Izraelt, akiikel mi 1-1-es döntetlent játszottunk. Az volt az a találkozó, ami miatt a románok ellen zárt kapuk mögött kell játszani, ráadásul az Izrael elleni barátságos bohóckodásnak semmi értelme nem volt. Nem volt a norvégok elleni találkozónak sem, ahol nemzeti tizenegyünk 2-0-ás vereséget szenvedett, és talán az Egervári éra leggyengébb produkcióját nyújtotta.

Emlékezhetünk, régebben pont a barátságos meccseken nyújtottunk jó teljesítményt, most mintha fordulna a kocka, hisz a törököket is elpáholták Vargáék, méghozzá meggyőző játékkal.

Ez a barátságos, felkészülési találkozó minden csapat hátán púp. Ezt persze így egyik válogatott sem kommunikálja, de senkinek sem hiányzik igazán. Összetartásnak jó, de nem több. Ilyenkor több játékos a felkészülés kellős közepén van, akik pedig például Németországban rúgják a bőrt, aligha szeretnének sérülést szenvedni. Szalai például a hírek szerint nem is vállalja a játékot! Igazából nem is lehet őt ezért bántani, hisz tényleg semmi értelme ezeknek a meccseknek!

Mindkét válogatott előszeretettel játszik döntetlent felkészülési találkozókon, jobb a békesség alapon. Azért ha jobbak is vagyunk a beloruszoknál, lélektelen focival Andorra és Liechtenstein ellen is meggyűlne a bajunk...

A magyarok utolsó öt felkészülési meccséből 3 lett iksz, a fehéroroszoknál szintén. Ráadásul ez csak a végeredmény, a mi tippünknél elég, ha a félidő végén lesz iksz! De ugyanígy elég az is, ha például félidei magyar vezetés után lesz 1-1 a meccs végeredménye!

Egyik csapat sem fogja széthajtani magát, a TV csatornák sem tépték szét egymást, hogy megszerezzék a közvetítési jogot. Igazából tényleg értelmetlennek tűnő kis bohóckodás lesz ez, de valószínűleg a magyarok sem akartak kimaradni a labdázgatásból, amikor az egész világ rúgja a bőrt.

Unalmes meccsen döntetlen várható, itt nem fognak üzemi hőfokon égni a srácok egyik oldalon sem, de kikapni azért egyik fél sem szeretne!

Kezdőkről egyelőre nem lehet tudni, de nem nagyon változtatna a tippen, és amúgy is ezen a találkozón rengeteget fognak cserélni a kapitányok, az a cél, hogy mindenki játsszon egy picit, itt az összetartás a fontos igazán, nem pedig a meccs!

Az nso-n azért olvasható egy előzetes kezdő, ami így néz majd ki:

Bogdán-Vanczák-Mészáros-Korcsmár-Kádár-Koman-Hajnal-Pintér-Dzsudzsák-Rudolf-Szabics

Mondjuk ez több helyen sántít, már eleve a 4-4-2-es felállás 'bűzlik', hisz Egervári kapitány valószínűleg egycsatáros játékot erőltet majd, és inkább 4-2-3-1-et játszunk majd. Persze ez képlékeny, ám a tipp nem az!

 

Frissítés: A magyar kezdőcsapat

 

Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,