Sportfogadás tippek: Fortuna Düsseldorf - Bayern München

2012-10-20
Ha a top bajnokságokat nézzük, már csak egy olyan együttest találunk, amely még 100%-os. Ez a csapat a német Bayern München, amely így is történetének legjobb rajtját produkálja a Bundesligában. Viszont van egy olyan érzésünk, hogy ma botlani fognak!

Fortuna Düsseldorf-Bayern München

Tipp: Düsseldorf vagy X

Odds: 3.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

A Bayern 7-0-0-ás mérleggel és 21-2-es gólkülönbséggel áll az első helyen a Bundesligában. Öt ponttal előzik a második Frankfurtot, és kilenc pont előnyük van a tavalyi bajnok Dortmunddal szemben. Nem lenne tehát tragédia, ha netán pontokat veszítenének, és ugyan nem sok jel utal arra, hogy ez bekövetkezik, de pont ez a gyanús.

A Bayern minden kétséget kizáróan a legjobb csapat jelenleg Németországban, de nem lehet minden meccset megnyerni. A bajorok egy Schalke, egy Dortmund vagy egy Leverkusen ellen nem fognak meccset félvállról venni. Ezeken a rangadókon mindig oda fogják tenni magukat, de a fortunához hasonló 'kis' csapatokat képesek alulbecsülni.

Ráadásul a bőrgatyások jövő héten BL meccset játszanak Franciaországban, méghozzá létfontosságú BL meccset! Ugye legutóbb a BATE elverte őket hatalmas meglepetésre, így nagyon fontossá vált a következő fellépésük. A bajnokságban beleférne egy lyukas meccs, de a BL-ben már nem nagyon.

A kicker szerint ma ott lesz a kezdőben Mandzukic és Ribery is. -Na ez az, amire ne vegyünk mérget. A kicker mostanában amúgy is gyakran megvicceli az embert, és nem biztos, hogy Heynckes kockáztatja majd Ribery vagy Mandzukic játékát.

Simán benne van a pakliban, hogy az említett játékosok csak a padon kezdenek, elöl Pizzaro, középen pedig Shakiri és Javi Martinez is több-kevesebb szerepet kap.

A Fortuna Düsseldorf egy hihetetlenül masszív csapat, nagy döntetlenkirályok, annyi szent! Eddig a hét bajnokijukon csak hat gólt rúgtak, ami nagyon, de nagyon kevés. Viszont a védelem az maradéktalanul dícsérhető, hisz ezidáig mindössze három gólt kaptak. Az első öt fordulót lehozták kapott gól nélkül!

Van egy sanda gyanúnk, hogy a Bayern ma nem fog nyerni. Ráadásul ma rurh-vidéki derbit is rendeznek, tehát a Schalke, vagy a Dortmund pontokat veszít, sőt az sem elképzelhetetlen, hogy döntetlen születik azon a rangadón, ami talán a legjobb eredmény lenne a Bayern szempontjából.

A Frankfurttól nem kell tartani, ők előbb-utóbb kipukkannak, a tradícionálisan erős csapatok pedig valahogy nem úgy néznek ki, hogy bajnokok lennének. Egy VfB, egy HSV vagy egy Werder hamarabb esik ki idén, mindhogy bajnok legyen.

Egyszó, mint száz, benne van a levegőben, hogy a Bayern nem tud rápörögni erre a találkozóra. A válogatott meccsek és a BL találkozó közt valahogy nem illik a képbe ez a meccs. Erős csapat a Bayern, de ma botlani fog!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,