Sportfogadás tippek: FTC - Vardar

2017-11-09
A női kézi BL C-jelű csoportjából a Fradi és a Vardar már négy kör után továbblépett. Ettől függetlenül maradt tét, hisz nem mindegy, hány pontot visz magával egy csapat a 2. csoportkörbe.

FTC - Vardar

Online sportfogadás tipp: Vardar győzelem (DNB)

Bet365 odds: 1.55

Kezdés: szombat 13:30

 

A Fradi és a Vardar az előző idényben is összefutott a BL-ben, és két emlékezetes mérkőzést játszott. Skopjéban 27-27-es döntetlent játszott a két együttes, ami a macedón csapatnál egyből edzőváltást jelentett. Aztán a Skopjét összerántották, itt Magyarországon már 37-24-re, 13 góllal nyert az FTC ellen.

Idén is összefutott a két együttes, 34-31-es találkozón győztek Lekicék. A Fradi egyszer sem vezetett, 10-10-nél aztán a Vardar futott egy 8-0-ás szériát, azaz nyolc gólt dobott úgy, hogy egyet sem kapott. A félidőben 20-11 volt az állás, az FTC játékosai -9-el mentek el a félidőre, és egyértelmű volt, hogy onnan nincs visszaút. Vélhetően a Vardar játékosai is elkönyvelték a győzelmet, így főleg a második félidő végét elszórakozták, így tudott a Ferencváros kozmetikázni az eredményen. A 34-31 szoros meccset sejtett, de ha a Skopje nem szórakozza el a mérkőzés végét, 8-10 góllal nyert volna.

Hasonló a helyzet a szombati meccsnél, hisz az előző idényben is úgy fogadta az FTC a macedón csapatot, hogy már mindkét együttes továbblépett. Szucsánszkiék akkor sem vezettek egy másodpercig sem, és azon a találkozón is már az első félidőben kialakult egy 10 gólos különbség. Amikor az FTC 4-nél járt, a Vardar már 14 gólt hozott össze...

A tippünk, hogy ezt a szombati találkozót is a Vardar Skopje csapata húzza be. A két együttes legutóbbi két meccsén már az első félidőben kialakult egy 10 gólos különbség a Vardar javára, az azért nem lehet véletlen. Egyébként, amikor tavaly ikszelt az FTC a Vardarral, akkor a macedón csapat még nagyon formán kívül volt, az volt a szezonjában az első tétmeccs, míg az FTC azért magyar bajnoki összecsapásokkal már sokkal inkább játékban volt.

Az FTC egyébként nemrég a Győrt elverte a magyar bajnokságban, ezt pedig tudják Lekicék is, így tutira komolyan veszik majd a meccset. A Skopje együttesnének fekszik az FTC játéka, az utolsó két találkozó alkalmával az első félidőre eldőlt az összecsapás.

Címkék: sportfogadás, tipp,