Sportfogadás tippek: FTC - Kispest Honvéd

2015-05-24
A magyar NBI utolsó előtti fordulójában a Kispest Honvéd egy döntetlennel is nagyon boldog lenne, hisz a piros-fekete mezes együttesnek egy egység hiányzok a bennmaradáshoz. Vajon összejön a bravúr Rossiéknak?

FTC - Kispest

Tipp: Gólt szerez a Honvéd

Odds: 2.10

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:30

 

A Kispest Honvéd 25 ponttal nincs kieső helyen, de létezik olyan forgatókönyv az utolsó körben, hogy ha a Honvéd nem szerez pontot sem ma, sem az utolsó körben, akkor kiesik. A Kispest tehát azért fog ma küzdeni, hogy legalább egy döntetlent összehozzanak a Ferencváros ellen.

Elvileg ez nem egy könnyű túra, a Fradi tavasszal nagyon egyben van. Hétközi Ligakupa meccsen kiütötte az FTC a bajnok Videotont, tényleg elképesztő, ahogy hasít tavasszal a zöld-fehér mezes együttes. Igen ám, de a Fradi azért csak játszott egy hétközi találkozót, méghozzá igencsak fárasztó találkozót. Zuhogott az eső, az a Vidi elleni 90 perc nagyon sokat kivett a srácokból. Aztán abban is biztosak lehetünk, hogy az ünneplés még tovább fárasztotta a srácokat...

Nem lennénk meglepve, ha ma délután egy jóval tompább FTC lépne pályára. A Fradi szempontjából sem mindegy, hogy mi lesz a mai meccs végeredménye, hisz a hazai együttes győzelme esetén bebiztosítja a 2. helyet. Ugyanakkor a szezon vége felé a kiesés elleni harcban érdekelt csapatok képesek valahonnan erőt meríteni, és meglepetéseket okozni.

Doll, a Fradi mestere vélhetően most is több fiatal tehetségnek ad majd lehetőséget a bizonyításra, szóval az szinte 100%, hogy a Fradiban mondjuk egy Gera Zoli pihenőt kap. A Honvéd viszont nem teheti meg, hogy nem veszi teljesen komolyan a találkozót. Kicsit a tipp ellen szól, hogy nem is oly rég az FTC egy tartalékosabb csapattal is elverte Ligakupa meccsen a Honvédot, méghozzá viszonylag simán, de a Ligakupa sorozatot nem szabad egy bajnokihoz hasonlítani. Ha a Fradi játékosai nem lesznek ott fejben, akkor könnyen meglepetés érheti Bödééket. A mi tippünk az, hogy a Youláék gólt fognak szerezni a mai találkozón! Ez az opció 2.10-es oddsal fizet, ami igencsak szépnek tűnik!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,