Sportfogadás tippek: FTC - HC Vardar

2016-11-08
A női BL-ben még a Fradi és a Vardar is veretlen. Szkopjéban döntetlent játszott a két együttes, hétvégén jön a 'visszavágó'.

FTC - Vardar

Online sportfogadás tippek: Vardar győzelem

Bet365 odds: 1.55

Tippmix odds: 1.45

Kezdés: vasárnap 15:00

 

A női BL B-jelű csoportjának első körében találkozott a Vardar és az FTC. Akkoriban a Fradi nem volt jó formában, emlékezhetünk rá, hogy az Érd ellen is azidőtájt kapott ki. Minden úgy volt vele, hogy Szkopjéban zakó lesz a vége, de a Vardar enervált volt, a Fradi pedig meg akarta mutatni, hogy többet ér annál, mint azt sokan gondoltuk. Többen játszottak jól, csapatként is működött az FTC, így a Vardar csak egy döntetlenre volt jó. Sőt, ha Szucsi üres kapus lövése vagy inkább dobása bemegy a végén, akkor az FTC nyer Szkopjéban...

Azóta azért a Vardar teljesen más arcát mutatja, nyugodtan mondhatjuk, hogy az igazit. Edzőcsere is volt, ugye a második meccsen már maga a tulaj is leült a padra, így a Vardar játékosain érződött is a formajavulás. Radicevicék 41 gólt vertek a Lipcsének, aztán Asztrahányban nyertek 31-24-re. Az oroszokat aztán otthon is elverték, méghozzá nem kicsit. 39-25 arányban győzött a Szkopje, szóval az a Fradi elleni iksz azért felpaprikázta a Vardart.

Ez a meccs fontos, hisz nagyon nem mindegy, melyik csapat mennyi pontot visz a következő körbe. Ami fix, hogy mindkét együttes továbblépett, de tényleg nem mindegy, hogy ki hány pontot visz tovább.

A szkopjei csapat erősebb, és ezzel nem érdemes vitatkozni. A kérdés az, hogy az FTC tud-e ismét erőn felül teljesíteni a Vardar ellen. Mert ez már szinte második csoportkörös meccs, nagyon fontos, hogy ki tudja behúzni.

Ami viszonylag egyértelmű, hogy az FTC akkor tud győzni, ha egyszerre játszik jól mindenki. Belül a Szucsánszki-Kovacsics-Pena trió, széleken Shatzl és Lukács, és Snelder is bedobálja a ziccereit. Ja, és ami a legfontosabb, hogy működjön a védekezés, és Szikora (ha ő kezd) is kapja el a fonalat.

Ami egyértelmű, hogy az FTC Szkopjéban erőn felül teljesített, a Szkopje viszont alapjáraton pörgött. Azóta azért látjuk, hogy a Vardar többre képes. Persze ebben a csoportban az orosz és német ellenfél jelenléte értelmezhetetlen, gyakorlatilag képtelen ellenállás kifejteni. A mi tippünk, hogy a Vardar most már kellően komolyan fogja venni az FTC-t, és ez valószínűleg elég is lesz ahhoz, hogy megnyerje a meccset. A Vardar egy másik szint, és a Lipcse valamint az Asztrahány elleni -BL szinten- tingli-tangli után egy komoly szintet kellene meglépnie az FTC-nek. A mi tippünk, hogy ez nem fog sikerülni.

Címkék: sportfogadás, tipp,