Sportfogadás tippek: FTC - HC Leipzig

2016-10-29
A tegnapi naphoz hasonlóan ma is egy női kézi meccset néztünk ki magunknak, de ezúttal a BL-ből szállítjuk a tippet! Nézzük, mi várható az FTC-Lipcse női Bajnokok Ligája találkozón.

FTC - Lipcse

Online sportfogadási tipp: 55.5 gól alatt

Bet365 odds: 1.90

Tippmix odds: 1.80

Kezdés: szombat 17:00

 

A női kézi BL B csoportjában két kör után a Vardar áll az élen. Második az FTC, amely csapat ikszelt a Vardar otthonában, és a második körben Dabason megsemmisítette az orosz Asztrahanocskát. Az orosz együttes killóg a BL-mezőnyéből. a Fradi nem játszott jól, így is 32-23 arányban nyert. Ami nem semmi, hogy ezt a piszok gyenge orosz együttes sem tudta legyőzni a Lipcse az első körben, sőt árom góllal kikapott.

A német együttes helyzete elég kilátástalan, hisz keskeny a keret. Lang és Urbricht régóta sérült, de nincs Mietzner,és hétközi bajnokin kidőlt Bösch. Louisa Schulze nemrég igazolt el, szóval a baj nem kicsi arrafelé. Hogy mekkora, azt kól jelzi, hogy a Fradi ellen látott Asztrahanocskától is sikerült kikapni, pedig ez az orosz együttes BL-szinten nagyon kevés. A Vardartól sikerült bekapni 41 gólt, ami megint egy egészen extrémen magas szám.

Kudlacz, Hubinger és Minevskaja van a tengelyben, +1 beálló. Széleken még csak-csak tud forgatni egy-egy játékost a Lipcse, de a tengelyben nem. Márpedig Kudlacz nem fiatal, Minevskaja meg nem feltétlenül jó védő.

A Lipcse ki fog kapni, ez nem lehet kérdés, még akkor is, ha a Fradinál Hornyák és Pena sem teljesen egészséges. Ha a helyzet úgy hozza, lehet, hogy pályára sem lépnek.

A Lipcse legjobban akkor teszi, ha lassítja a játékot. Nem bolondok, és mivel alig vannak meg, nem fognak rohanni. Minél nagyobb tempót diktálnának, annál nagyobb lenne a zakó. Legutóbb ugye 41 gólt kaptak, ha másból nem, abból biztos tanulnak. De a Fradi játéka is döcögős volt az Asztrahanocska ellen, és bármilyen fura, de valószínűleg ma sem lesz az egekben a koncentráció szintje, hisz a Lipcse ellen is bele fognak férni a hibák. Egyébként pedig az FTC-nek sem kell nagy tempót diktálni, ugye Pena és Hornyák mellett Szekeres sem egészséges.

A mi tippünk, hogy nem lesz egy magas színvonalú találkozó, de végig érezhető lesz, melyik a jobb csapat. A Fradit még így is olyan 28-29 gólra lehet kalibrálni, míg a Lipcsét 22-23-ra. Sok technikai hiba lesz majd ezen a találkozón, így mégegyszer a tippünk: 55.5 gól alatt maradnak a csapatok!

Címkék: sportfogadás, tipp,