Sportfogadás tippek: FTC - Győri ETO KC

2015-11-04
A magyar női kézilabda-bajnokságban szerdán rangadót rendeznek. A két BL-es csapatunk találkozik egymással, ahol az egyik alakulat az irányítója (és egyben legjobbja) nélkül kénytelen pályára lépni. Így az esélyek elég egyértelműnek látszanak.

FTC - Győri AUDI ETO KC

Tipp: Győr

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: szerda, 18:00

 

A magyar női kézilabda két meghatározó klubcsapata találkozik a szerdai napon, méghozzá bajnokin. Tudjuk, hogy legutóbb az FTC a bajnoki döntőt megnyerte a Győr ellen, ám akkor a Győri ETO meglehetősen foghíjas kerettel volt kénytelen kiállni a Fradi elleni meccsekre. Végül is ennek is köszönhető, és főleg ennek, hogy a Ferencváros megtörte a Győr hegemóniáját, és bajnok lett.

Azóta sok minden történt, új játékosok épültek be a csapatokba, és amíg a Győr hiányzói visszatértek, gondolhatunk itt Amorimra, Görbiczre, addig az FTC bajnokcsapatából ma két igen fontos játékos hiányzik. Az egyik Tomori Zsuzsa, aki ugye pont az ETÓ-hoz igazolt, a másik pedig a hétvégén kisebb sérülést szenvedő Szucsánszki Zita!

Szucsánszki a Thüringer elleni találkozón sérült meg, a hírek részleges bokaszalag-szakadásról szólnak, de elvileg csak rövid kényszerpihenőről van szó. Elvileg a Thüringer elleni visszavágón már játszhat Zita, szerdán a Győr ellen viszont aligha lép pályára. Nem is lenne sok értelme erőltetni!

Zita egyébként minden kétséget kizáróan az FTC legjobb játékosa. Pláne így, hogy Penának igazából nem megy a játék úgy, ahogy kéne. (De ha menne is, támadásban emberfogással ki tudják őt venni a győriek...) Ezt láthattuk a Thüringer ellen is, csak szenvedett a spanyol légiós. Zácsik még nincs csúcsformában, szóval nem túlzás azt kijelenteni, hogy az FTC legjobbja fog hiányozni a Győr ellen. Az ETO elleni találkozó Zitával sem lett volna smafu, de így...

Ráadásul nem szabad elfelejteni, hogy amíg a Győr hétvégén a gyengécske Hypo ellen játszik BL-mérkőzést, ami igazából egy ilyen klubnak egy laza edzéssel ér fel, addig a Fradi nagyon fontos BL-meccsen lép pályára a Thüringer ellen. Tény, hogy idegenben is nyert az FTC a német klubcsapat ellen, de a Thüringer azért veszélyes kis együttes, igenis komolyan kell venni!

Szóval két fontos indok van a Győr győzelme mellett: Az egyik, hogy a Fradi irányítója nem lép pályára, a másik, hogy amíg a Fradinak energiát kell spórolni a hétvégi BL-meccsre, addig a Győr apait-anyait beleadhat, mert a Hypo ellen találkozó igazából jutalomjáték lesz. Az FTC szempontjából tragédia nem történik, ha kikap az ETO elleni bajnokin, itt is, mint a BL-ben, tavasszal kell igazán nagyot játszani!

Nyer az ETO!

Címkék: sportfogadás, tipp,