Sportfogadás tippek: FTC - Fleury

2015-11-22
A Fradi női kézilabda-csapata a BL-ben mindkét hazai meccsét behúzta, ma a harmadik győzelmére készül a fővárosi együttes.

FTC - Fleury

Tipp: Gólok száma: 53 felett

Odds: 1.55

Iroda: bet365

Kezdés: vasárnap 17:00

 

A Fradi vezeti a B csoportot, de hogy meg is nyerje, ahhoz ma nyerni kéne. A francia Fleury ellen idegenben 28-28-as döntetlent játszott a magyar csapat, ami igazából egy bravúros iksz volt. Bravúr volt, mert a meccs elején nagyon belealudt az FTC a meccsbe, sorra kapták a gólokat. A Fleury sokkolta az FTC-t, és egyre-másra dobálta a gólokat. Aztán Penák magukhoz tértek, felzárkóztak, és a legvégén az utolsó másodpercben egy-gólos hátrányban sikerült betalálni, ezzel ikszre menteni a találkozót.

Azon a kinti meccsen elég jó tempó volt, de sokat is hibáztak a csapatok. De sok támadás futott végig a pályán, épp ezért a hibák mellett is született 56 gól, ami azért szép termés.

Egyébként a Fleury csapatának is az volt a legjobb meccse, bár ők a végjátékról biztosan más véleménnyel vannak. Az Barbosáéknak egy megnyert meccs volt, amit sikerült elszórakozni. De igazából ez jellemző a Fleury-re, nem egy túl okos társaság, de rettentő fizikális kézit játszik. Gyorsak, energikusak és ezt kamatoztatni is tudják.

Szucsánszki Zitáék 'hazai pályán' először dobtak 28-at a Podravkának, majd 32-t a Thüringernek. Ismerve a Fleury tempóját, azt, hogy nem lassítják a játékot, olyan 30 hazai gólra minimum számíthatunk a mai napon is. Ugyanakkor a Fleury-t sem szabad lebecsülni, és az az igazság, hogy nekik is jobb lesz pl. a Fradi ellen játszani, mint pl. a Podravka ellen. A horvát együttes inkább öli a játékot, a Podravka-FTC meccs sem volt túl látványos, ment a birkózás egész meccsen. Itt ma a Fradi-Felury meccsen azért inkább a kézilabda dominál majd, lüktető tempó és persze gólok! A Fleury pedig biztosan gyorsan próbál majd védekezésből támadásba átmenni, hogy Elek ne tudjon cserélni támadás és védekezés között, ne tudjon bejönni a védekező hatos falba Mészáros és Szekeres.

Lüktető tempójú találkozó lesz, könnyen eljuthat akár 30 gólig is mindkét együttes!

Címkék: sportfogadás, tipp,