Sportfogadás tippek: FTC - Debrecen

2016-09-17
Szombat este a Groupama Arénában találkozik az FTC és a DVSC. Egyik csapat sem fut jó idényt, ettől függetlenül jó meccsre számítunk!

FTC - DVSC

Online sportfogadás tipp: FTC góljai 1.5 felett @ 1.57

bet365 odds: 1.57

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat 20:30

 

A Fradi idén elég pocsék formában van. Talán a DVTK elleni 6-2-őt és a Haladás elleni félidőt kivéve nem is volt jó meccse a zöld-fehéreknek. Doll csapata idén nem hasít úgy, mint az előző idényben, amikor is szinte féltávnál lehetett tudni, hogy az FTC lesz a bajnok.

A DVSC sincs olyan formában, mint a korábbi években, amikor is sorra nyerték a bajnokságokat. Az okok ismertek. Rengeteg játékos távozott, és sok új splíer érkezett. Új edző irányítja a hajdúságiakat, szóval idő kell a Lokinak is, mire ismét komolyan számolni kell vele.

A mai FTC-DVSC összecsapáson a hazai csapat az esélyes. Azért otthon a zöld-fehérek mindent meg fognak tenni a siker érdekében, és tudjuk, hogy a DVSC idegenben kevésbé szerepel jól. Idén háromszor játszott idegenben a Loki, a Mezőkövesd elleni 1-0-ás siker mellett akad két csúnya pofon is. A Vasas elleni 3-1, és ami igazán ütött, a Vidi elleni 5-1.

Az előző idényben a FTC kétszer fogadta a DVSC-t, mindkétszer 3-0-ra nyert. Egy bajnokin és egy kupameccsen is az FTC örülhetett, de volt a Fradinak 3-0-ás sikere Debrecenben is.

Tény, hogy erősebb volt a tavalyi Fradi, de ez talán a Lokira is igaz. Egyik csapat sincs kirobbanó formában, de a hazai pálya segít majd Geráéknak, és legalább két gólt össze fognak hozni a zöld-fehérek!

Előzetes kezdőcsapatok:

FTC: Dibusz-Dilaver-Nalepa-Hüsing-Ramirez-Gyömbér-Gera-Trinks-Lovrencsics-Nagy-Böde

DVSC: Danilovic-Jovanovic-Brkovic-Mészáros-Völgyi-Filip-Tőzsér-Szakály-Holman-Ferenczi-Takács

Címkék: sportfogadás, tipp,