Sportfogadás tippek: FTC - DVTK

2016-07-30
Szombat este az NBI-ben összecsapnak a 100%-os együttesek, az FTC a DVTK-t fogadja. A Diósgyőr nem nyerni jár az FTC-hez, ám most jó formának örvend a DVTK, a Fradi pedig nem a legszebb napjait éli.

FTC - DVTK

Online sportfogadás tipp: Gólt szerez a DVTK

Unibet odds: 1.76

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat, 20:30

 

Tavaly utcahosszal nyerte a magyar bajnokságot az FTC, aztán ez mit sem ért a nemzetközi porondon. Látszott az FTC-n a fásultság, nem volt képes felpörögni a csapat. Ugye az Eb miatt sok játékosnak nem igazán volt ideje kipihenni az előző idényt, sőt az Eb miatt sokkal fáradtabb pl. egy Gera Zoli. Sajnos Pintér és Radó is használhatatlan, Varga is tud jobban játszani, Lovrencsics pedig jó játékos, de eddig ő sem mutatott semmit. Egyedül a Böde Dani teszi a dolgát, mert ugye a védelem is átjátszható. Talán még Ramirezt lehetne dicsérni picit, mert bár nem csillog, de azért rajta látni, hogy mindent megtesz a siker érdekében.

Ugyanakkor idén a Haladás elleni első félidőt kivéve elég semmilyen az FTC. A Partizani elleni két meccset jobb elfelejteni, és a Kispest elleni mérkőzés egyetlen pozitívuma a végeredmény volt. Pocsék játékkal ugyan, de ott legalább nyerni tudott a Fradi. Ritka gyenge színvonalú találkozó volt, még NBI szinten is értékelhetetlen.

Unibet - 10.000 Ft bónusz új játékosoknak

Az FTC mint klub nem a legszebb napjait éli, de szép lassan azért helyére kerülnek a dolgok. Nincs nemzetközi szereplés, marad az NBI és a Magyar Kupa. A kérdés csak az, hogy pl. képes-e magasabb fokozatba kapcsolni az FTC, mert amit pl. Kispesten mutatott, ma az ikszhez is kevés lesz.

A DVTK Horváth Ferenc irányítása mellett komoly startot vett. Bognár a pályán irányít, és három gólt jegyzett már két meccsen. A DVTK-nak jó esélye lesz gólt szerezni, hisz a középpálya erős. Elek és Daushvili személyében van két markáns labdaszerzője a piros-fehéreknek, ráadásul nemcsak labdát szereznek, meg is tudják játszani. Bognár és Nikházi felel a kulcspasszokért, ugyanakkor mindkettő kapura is veszélyes. Elöl is van választék, vélhetően Griffiths kezd, de pl. ha pályára kerül Ugrai, ex-fradistaként ő is kettőzött erővel fog majd küzdeni!

Persze a DVTK védelme is sebezhető, Antal kapusnak is voltak bizonytalan megmozdulásai. Abban nem bízhat a Diósgyőr, hogy nem kap gólt. Illetve bízhat, de nem valószínű, hogy hazai pályán Böde, vagy valamelyik más FTC-játékos nem villan meg. Egyébként pedig nem egy betoji együttes ez a DVTK, és most ezt a kicsit megrogyott FTC-t meg is lehetne csípni. Hogy mi lesz a meccs végeredménye, az egy jó kérdés, de 1.76-os oddson azért simán behúzható, hogy a DVTK legalább egy gólt szerez ezen a rangadón.

Címkék: sportfogadás, tipp,