Sportfogadás tippek: FTC - Chelsea

2014-08-10
Nem is oly rég volt itt egy stadionbúcsúztató, ahol a Fradi 0-0-át játszott a CFR ellen. A búcsúztatóhoz talán még passzolt is a 0-0, ám a mai Fradi-Chelsea találkozón kizárt a gólszegénység.

FTC - Chelsea

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.45

Iroda: TippmixPro

Kezdés: ma 18:00

 

Ma rendezik az első meccset a Gruopama Arénában, amely hosszú éveken keresztül a Fradi új otthona lesz. Ahogy a vezetőség ígérte, erős, neves csapat lesz a zöld-fehérek ellenfele az avatón. A Chelsea a legjobbjaival érkezik, és nem fogják majd vissza magukat.

A londoni kékek 25 fős kerettel érkeznek, Cech, Courtois, Felipe Luis, Hazard, Oscar, Schürrle, Diego Costa, Fabregas, Torres, Moses... -csak néhány név a 25 ből. Ráadásul a szerződés értelmében ezek a játékosok pályára is lépnek, és nem csak alibizni fognak. Közeledik a Premiership rajtja, az ellenfelek is pályán lesznek ma, ezért nem alibizhet a Chelsea sem.

Mourinhónál nem is lehet szórakozni, 3-4 gólt biztosan lőnek a Fradinak. Ugyanakkor a Fradi is villanni fog, ez szinte biztos. Mégis csak stadionavató, és ha le van írva a szerződésben, ha nem, itt a Chelsea hagyja majd focizni néha a Fradit is.

Hogy a zöld-fehérek közül ki talál be, milyen szituáció után, azt lehet találgatni, de ha más nem, hát egy büntető után csak betalál a Fradi is. Ugyanakkor a realitás az, hogy a világválogatottnak is beillő Chelsea maga megrúgja a tipphez szükséges három gólt. Mivel kitömni nem igazán fognak, és a Fradi is betalál, nagyából egy 1-3 a realitás ma délután, de egy jó 2-4-nek sem lennénk ellenére.

Sok sikert, és jó szórakozást!

(Ne feledjük brutálisak voltak a jegyárak, itt nem lehet gólcsendes meccset játszani, a nézőknek kell kapniuk egy kis szórakozást a pénzükért. Nem szakmai indok, de nem szabad figyelmen kívül hagyni.)

Címkék: sportfogadás, tipp,