Sportfogadás tippek: FTC-Paks

2014-06-01
Az FTC az NBI idei szezonjának utolsó fordulójában a Paks csapatát látja vendégül. A Paks számára tét nélküli a meccs, a Fradinak viszont nyernie kell, hogy 3. helyen zárjon.

FTC - Paks

Tipp: 1.5 gól felett @ 1.25 (bet365)

 

A dolog egyszerű: A Fradi harmadik helyen zár, ha nyer. Ezt tartják szem előtt a hazaiak, nem szeretnének a Vidi-DVTK találkozó eredményével foglalkozni. Akkor is harmadik a Fradi, ha a Videoton nem tud nyerni, de ebben nem szabad bízni.

A lényeg tehát az, hogy az FTC-nek saját közönsége előtt lehetősége van arra, hogy a harmadik helyen zárja az idei bajnokságot, és indulhasson a Európa Liga selejtezőjében. Doll nagyon jól összerakta ezt a csapatot, tavasszal szárnyal a Fradi. A védekezés rendben, sokkal kevesebb a hiba hátul, mint Moniz edzősködése alatt.

Tényleg formában van az FTC, ám Besic hiányzik a védelemben, így az sem zárható ki, hogy a Paks játékosai közül például Simon egyszer kilép, és gólt szerez. Élvezetes meccs lesz, biztosak lehetünk benne, hogy legalább kétszer zördül majd valamelyik kapu hálója.

Ráadásul az FTC új stadionját a nyáron átadják, így a Fradi már az új létesítményben játszhatná EL- meccsét. Igancsak nagy élmény lenne játékosoknak és nézőknek egyaránt.

+ egy kis 'dúsító'

Cloppenburg-Wolfsburg (német női bajnoki)

Tipp: Wolfsburg @ 1.12 (bet365)


A lényeg: A Wolfsburg múlt héten BL-döntőt nyert, és van rá esélye, hogy bajnoki címet is nyerjen. Ehhez az is kell, hogy a Potsdam pontot raboljon az éllovas Frankfurttól. Nem lehetetlen, a Wolfinak pedig kötelező a győzelem a bajnoki tabella utolsó előtti helyén álló csapat ellen. Itt, ezen a találkozón csak az a kérdés, hogy a Wolfsburg megelégszik szűk 2-3 gólos győzelemmel, vagy akár 5-6 gólt is közérak. Ha Kellerman lányai végig élesek lesznek, kinéz egy 0-5; 0-6 körüli végeredmény.

A két tipp szorzója 1.40-es, ami nem túl nagy, de mindenképp jó tippel szeretnénk nyitni júniust. Sok sikert mindenkinek, tartsatok velünk ebben a hónapban is.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,