Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Villarreal CF

2013-12-14
Szúk két hét szünet után ismét bajnoki fordulót rendeznek a La Ligában. Este 20:00 órai kezdettel pedig megrendezésre kerül a forduló rangadója, a Barca-Villarreal mérkőzés. Nézzünk elébe

Barcelona - Villarreal

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: Ma 20:00

 

A Barcának az utolsó bajnokija nem úgy sült el, ahogy szokott. A San Mamésben Muniain góljára a katalánok nem tudtak válaszolni, így elszenvedte a csapat első bajknoki vereségét Martino irányítása alatt.

Ma javítani kell, bár nem lesz könnyű. A Villarreal ugyanis nagyon veszélyes csapat, és pont az bennük a rossz, hogy jó csapat ellen tudnak igazán jól játszani. A Villarrealt is azzal lehet megölni, ha az ellenfél betömörül saját kapuja elé. Így a dos Santos, Uche, Pereira féle gyorslábú, jól cselező, jól kontrázó játékosok erőssége nem tud érvényesülni. Ma viszont fog.

A labda ugyanis legtöbbet a Barcánál lesz. Viszont ha a Pina-Trigueros párso jól szűr, labdaszerzés után a Villarreal egy-két húzásból veszélyt fog teremteni Pinto kapuja előtt.

A Barcánál Valdes sérült, ahogy Messi is. Adriano eltiltott, de Puyol és Jordi Alba felépült. Felépült Tello is, a Celticnek már gólt is lőtt BL-meccsen.

Ott lesz a pályán a Xavi-Busquets-Iniesta trió, elöl pedig Neymar, Cesc és Alexis Sanchez. A védelemben Montoya és Alba játszhat széleken, középen pedig Pique és Mascherano.

A Barcának egyébként vélhetően jót tett a szünet. Iniesta is erőt gyűjtött, hisz ő még a Barca BL-meccsén sem volt kezdő. A Celticnek lőtt hatos azért jelzi, hogy a Bilbao elleni kisiklás csak egyszeri betli volt. Persze most lehetne emlegetni az Ajax elleni zakót is, de az ott bőven belefért, és csakis azért kapott ki a Barca, hogy a Milan izzadjon egy jót az Ajax elleni meccsén.

Nagyon jó kis meccsnek néz ki ez a Barca-Villarreal, hisz mindkét csapat a játékkal szokott foglalkozni. Két gólerős támadósor, sebezhető védelmek, szóval minden adott a gólparádéhoz. Valószínűleg ezt a meccset sem hozza le Pinto kapott gól nélkül, így a hazai csapatnak is össze kell hozni 3-4 gólt, ha nem akar izgulni.

Jó meccs, és sok gól várható. Tippünk 3-1-es katalán győzelem

Címkék: sportfogadás, tipp,