Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Villarreal

2015-11-08
Nehéz meccs vár a spanyol gigászokra, hisz a Barca vendége a Villarreal lesz, a Real Madrid a Sevillához látogat. Mi a Villarreal barcelonai vendégjátékát vesézzük ki, és nézünk egy jónak tűnő tippet is erre a rangadóra.

FC Barcelona - Villarreal CF

Tipp: A Villarreal gólt szerez

Odds: 1.72

Iroda: bet365

Kezdés: vasárnap: 16:00

 

Ez a Barca-Villarreal párosítás eleve nem tűnik rossznak, de így, hogy a két együttes védekezése gyengült a sérülések, eltiltások okán, méginkább eseménydúsabb találkozó lehet.

Nos, mint azt tudjuk, Messi még legalább két hétig nem léphet pályára, kétséges az is, hogy a Real ellen tud-e majd játszani november 21-én. Ezt tudtuk, hogy Messi ma hiányzik, de azzal nem számoltak a katalánok, hogy Rakitic is kidől. Márpedig kidőlt, és könnyen lehet, hogy ő sem épül fel az el Clásicóig. Egyes források két hét pihenőt jósolnak neki, de több helyen olvasni egy hónapos kényszerpihenőről is. Ő igencsak fontos eleme a Barca középpályás sorának, talán fontosabb, int maga Iniesta. Ugye még hónapokig nincs Rafinha sem, és további gond, hogy Masceranóra sem lehet számítani, aki nem sérült, viszont el lesz tiltva.

A Barca várható kezdőcsapata:

Bravo-Alves-Pique-Mathieu-Alba-S. Roberto-Busquets-Iniesta-Neymar-Sandro-Suarez

Ami a vendég-csapatot illeti, ott sem felhőtlen az öröm, hisz az egyik belső védő, Bailly el van tiltva. A kezdő kapus, Asenjo sérült, és ugyancsak nem bevethető Musacchio. Három fontos ember, akik szerves részei a Villarreal védelmének, védekezésének. Leo Baptistao sem bevethető, ő ugyanakkor befejező csatár, talán ő sikerül majd pótolni.

A Villarreal várható kezdőcsapata:

Areola-Mario-Bonera-Ruiz-Costa-Jonathan-Bruno-Pina Isla-Denis Suarez-Bakambu-Soldado

Ez a Villarreal esetében elvileg 4-4-2-es felállás, de könnyen lehet, hogy Bakambu a padon kezd, és még egy középpályás érkezik. Marcelino azzal sem húzna rosszat, hisz a Barca középpálya így Mascerano és Rakitic nélkül azért nem ideális. Iniestának is volt kihagyása sérülés miatt, ő sincs még 100%-os formában. De ha Bakambu kezd, abban is van fantázia, az ő sebessége jól jöhet a kontráknál. Bruno és Pina két masszív középpályás, Denis Suarez pedig képes átverni Alvest a szélen. Masszív kis együttes ez a Villarreal, Marcelino pedig remek edző, ő biztosan kitalál valamit, amivel meg lehet sebezni a Barcát.

Egyébként a katalán együttes ebben a kiírásban minden hazai bajnokiján kapott legalább egy gólt, ami elég ciki, hisz ilyen csapatok találtak be, mint az Eibar, a Las Palmas vagy a kiesés elöl menekülő Levante... Igen jó esély van rá, hogy a Villarreal csapata is szerez gólt a Camp Nou-ban.

Címkék: sportfogadás, tipp,