Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Valladolid

2013-10-05
Október 26-án lesz a szezon első el Clásicója, addig a Barca szeretne makulátlan mérleggel eljutni. Ehhez két meccset kell még nyerni, ma a Valladolid az ellenfél a Camp Nouban

FC Barcelona - Valladolid

Tipp: Barca 2.5 gól fölött

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

A Barca a hétközi BL meccsen nem villogott Skóciában, de úgy tűnik, annak a találkozónak is megvolt a maga haszna. A katalánoknál ugyanis mindenki arról beszél, hogy a Celtic jelenlegi hálóőre, Foster lehet a megoldás kapusposzton Valdes után.

Egyébként Glasgowban nyert a Barca 1-0-ra, de a Celtic ellen midig szenvednek. Ma sokkal könnyedebb játszadozásra számíthatnak a Barca játékosai, szurkolói. Eleve sérült Manucho, Oscar, Larsson, Victor Pérez, Alvaro Rubio és Sastre is. Nem is igazán megy a Valladolidnak, Barcelonában pedig amúgy sem szokott...

Messi nélkül játszik ma este a katalán együttes, de Mascerano, Puyol és Jordi Alba sem lép pályára. A 'Tata' MArtino féle rotáció miatt a Barcához közel állók úgy vélik, ma Iniesta kaphat pihenőt a nagyok közül, de ez egyáltalán nem biztos. Xavi, Iniesta, Fabregas féle trióból kettő biztosan játszik, szűrőben pedig vagy song, vagy Busquets. Elöl Neymar, Alexis, Pedro hármas kezd valószínűleg, Tello pedig most is csereként juthat szóhoz. Hátul, Valdes előtt Alves helye biztosnak tűnik, mint ahogy Pique poziciója is. A másik két posztra maradtak hárman. Adriano, Montoya és Bartra. Adrianonak valószínűleg játszik, ő szélen és középen is feltalálja magát, így vélhetően a Montoya-Bartra páros egyik tagja padozni fog.

Ez a meccs azért teljesen más lesz, mint a Celtic elleni BL meccs. Ott Skóciában Messivel is szenvedett volna a Barca. Otthon ezt a meccset dominálni fogják, és még jól is jön, hogy nem lesz ott a pályán Messi. Így Pedro, Neymar, Cesc és Alexis is mer majd lőni, nem fogják minden labdával Messit keresni. Direktebb lesz a Barca focija, ki fogják szolgálni a közönséget a katalánok. Három gólt biztosan hintenek, de nem elképzelhetetlen az 5-6 gól sem katalán oldalon!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,