Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Valencia CF

2014-02-01
Ősszel a Barca a Mestallában 3-0-ra verte a Valenciát. Sok esélye nem volt a denevéreseknek, Messi mesterhármast szerzett, és magabiztosan nyert a Barca. Így lesz e ma is!

FC Barcelona - Valencia CF

Tipp: Barcelona góljai 2.5 felett

Odds: 1.55

Iroda: bet365

Kezdés Ma 16:00

A Barca hétközi kupameccsen elintézte a Levantét, de negatív nézőcsúcs született a Camp Nouban. Mindössze 25551 néző látta a legutóbbi találkozót, de a szél és az eső valószínűleg sok szurkoló kedvét elvette. Egyéként is lefutott meccs volt, és ha szívünkre tegyük a kezünket, benne volt, hogy a Barca 90 percen keresztül tologatja majd a labdát.

Ma egy teljesen más hangulatú találkozóra számíthatunk. Bajnoki, méghozzá fontos bajnoki. Mivel a két madridi rivális is jól pörög, a katalán együttes nem szórhat el pontokat hazai pályán. Nem szokása, legutóbb a Malaga kapott a Camp Nouban egy hármast. Messiék nagyon jól játszottak, folyt a labda lábról-lábra. Rengeteg ziccert alakított ki a Barca, ha picikét jobban figyelnek a katalánok, 5-6 gólos különbség is lehetett volna.

A Barca és a Valencia mási stádiumban van. A Barcánál a Guardiola és a Martino éra között volt egy kis megtorpanás, de már sínen a csapat. A Valenciánál viszont nagy átalakítás zajlik. A csapaton belül és a háttérben is formálódik a 'keret'. Postiga, Canales, Pabón és Guardado is távozott az elmúlt napokban. Vezo, Keita, Sanderos és Vargas érkezett, szóval nagy átalakítás van a csapatnál. Banegát végül nem passzolta el a csapat, de mégsem játszik ma délután. Ez a Valencia ma esélytelen a Camp Nouban. Sokáig rangadónak számított ez a párosítás, de a Barcára kínált 1.12-es odds is jelzi, hogy jelenleg a Valencia nem több egy középcsapatnál.

Magabiztos katalán győzelem a tippünk, és könnyen lehet, hogy ma Messiéknek nagyobb szerencséjük lesz, mint volt a Malaga ellen. Ha ez valóban így lesz, 5 gól alatt nem ússza meg a Túria-parti társaság.

Címkék: sportfogadás, tipp,