Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Valencia

2016-04-17
Sokáig úgy tűnt, a Barca akár triplázhat is idén. Aztán a héten a BL-ből kiesett, és már az a bajnoki cím sem tűnik annyira tutinak, mint két-három héttel ez előtt. Nincs mese, el kell állítani a vérzést!

FC Barcelona - Valencia CF

Tipp: Barcelona góljai 2.5 felett

Odds: 1.43

Iroda: unibet

Kezdés: vasárnap 20:30

 

A Barca nincs jó formában. Lehet látni a csapaton, hogy hullámvölgyben van. Kicsit talán fásult is a társaság, vagy egyszerűen csak túl kényelmessé vált. Nem tudni, mindenesetre az tény, hogy az el Clásicón a Real Madirid jobban akarta a sikert, és nyert is. Ugyanígy a BL-meccsen az Atleti küzdött nagyot, tovább is jutott. Észbe kell kapni Messiéknek, mert hiába van még előny, tegnap a Real Madrid egy pontra zárkózott fel, és ugye az Atletico ma akár be is előzhet, ha nem nyer a katalán csapat.

A Barca a Villarreal elleni döntetlennel nem is volt túl szomorú. Aztán jött szintén bajnokin a Real elleni zakó, még azt is túlélte valahogy a Blaugrana. A Sociedad elleni 1-0-ás zakó viszont aligha volt kalkulálva. Ma egy újabb meccs, ahol nem jönne össze a győzelem, katasztrófa lenne!

A Barcelona elvileg profi csapat. Túl kell tenni magukat a srácoknak azon, hogy a BL-ből kiestek. Talán az a zakó még fel is paprikázta Messiéket. A kis argentin srác például már meccsek óta hajtja az 500. Barcelona mezben szerzett gólját, de csak nem akar megszületni. Ma azért erre jó esély van, hogy meglövi.

Az ellenfél az a Valencia lesz, amely pocsék idényt fut. Edzőcserék tarkította szezon, Nuno, Neville majd most Ayestarán mester irányítja Túria-parti együttest. A Valencia jelenleg a 14. helyen áll, kiesni nem fog, de kegyetlen gyenge idényt zár. Egyébként még a kiesés elkerülését sem zárhatjuk ki, játszanak még a Sociedaddal, a Villarreal ellen és a Real Madrid ellen is, de még az Eibar elleni találkozó is kegyetlen nehéz lesz. Most a Camp Nouban sem Feghouliék az esélyesek, és akkor finomak vagyunk.

A vendég-együttesből Bakkali, Cherisev, Jaume, Vezo és Piatti hiányzik, meg az a Feghouli, aki nem hajlandó együtt dolgozni Ayestaran mesterrel. Most épp Feghoulival van baj, aztán tudjuk, hogy Parejo sem érzi legjobban magát, rosszban volt ő is Neville-lel, anno Nunóval, szurkolókkal. Ezekből is látszik, hogy a Valenciánál nincs rend. Ha rend és fegyelem lenne, ha lenne összhang legalább a játékosok között, legrosszabb esetben is Európa Liga indulást érő helyen állna a Túria-parti együttes.

A Valenciát viszont nem írhatjuk le még így sem! A meccskeretben ott van Alves, Ryan, Barragán, Cancelo, Mustafi, Santos, Abdennur, Gayá, Siqueira, Fuego, Barbosa, Pérez, Parejo, Gomes, Alcácer, Rodrigo, Negredo, Mina -szóval vannak itt pengés spílerek. Persze az esélyes, -méghozzá egyértelmű esélyes- az FC Barcelona.

A hazai csapatnál a kulcsjátékosok közül mindenki bevethető, a várható kezdő a következő: Bravo-Alves-Mascerano-Pique-Alba-Busquets-Iniesta-Rakitic-Messi-Neymar-Suarez. Ugye a Sociedad ellen Suarez eltiltott volt, nagyon hiányzott onnan előről. Teljesen más a Barca játéka, ha ő a pályán van. A hazai együttes vélhetően időben észbe kap, ha ezt a meccset is elszórakozná, elúszhatna a bajnoki cím. De nem fog, rutinos játékosok alkotják a Barcát, meg fogják mutatni igazi arcukat. Ez a Valencia pedig nem az a csapat jelenleg, amely gondot tudna okozni a Blaugranának a Camp Nouban. Nyer a Barca, méghozzá egy önbizalom-növelő találkozón, ahol ismét gólokat lő az MSN!

Címkék: sportfogadás, tipp,