Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Sevilla

Ez egyszerűen sok. Ok, hogy kellően bő a kerete minden csapatnak, de a nézők, azaz mi, a minőségi focira vagyunk kíváncsiak. Minőségi fociból viszont egyre kevesebbet látunk, és ez úgy globálisan igaz a világ labdarúgására. Sajnos majd hétközi forduló is
Tegnap a Primerában a Real és az Atletico meccse kegyetlen unalmasra sikeredett. Na ez az, ami egy Barca-Sevillán nem fordulhat elő!

Barcelona - Sevilla

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.68

Iroda: unibet

Kezdés: vasárnap, 20:30

Szombaton az Atletico 1-0-ra nyerte a derbit, így továbbra is tapad a Barcára. Messiék nem lazíthatnak, na, nem mintha jellemző lenne rájuk. A Barca otthon csak a Depor ellen veszített pontokat, azt az ikszet kivéve minden meccsét megnyerte. Utolsó 5 hazai meccsén 22 gólt lőttek a katalánok, ami nem mindennapi teljesítmény.

Jó hír, hogy mindenki bevethető, és mivel az Arsenal elleni BL-meccset is hozták 2-0-ra, nincs, ami miatt görcsölni kellene.

A Sevilla egy remek csapat, ha otthon játszik. Idegenben nem az, és annyira nem az, hogy idén még nem nyert bajnokit idegenben. Ez nagyobb 'bravúr' mint a Barca hazai veretlensége. Egy ilyen minőségű együttes, és képtelen idegenben nyerni. Legutóbb pl. a Rayo ellen már 0-2-re vezetett a Sevilla, aztán onnan is képes volt visszaengedni ellenfelét, és lett 2-2 a vége.

Krychowiak, Pareja és Banega nem játszhat a vendégeknél, ami azért gond lehet, főleg Krychowiak hiányozhat, de Banegát sem nagyon lehet pótolni.

Várható kezdőcsapatok:

Barca: Bravo-Alves-Mascerano-Pique-Alba-Busquets-Rakitic-Iniesta-Messi-Neymar-Suarez

Sevilla: Rico-Coke-Rami-Carrico/Fazio-Tremoulinas-N'Zonzi-Cristoforo-Vitolo-Iborra-Krohn Dehli-Gameiro

A Barca a legjobb összeállításában léphet pályára, így ismerve a Sevilla idegenbeli arcát, nagyjából csak a különbség kérdéses. Ismerve a Barca hazai arcát, a különbség nem lesz kicsi. Minimum 3-4 gólban mérhető. Ugyanakkor a Sevilla lőhet gólt, gólokat, kegyetlen jó meccseket szoktak játszani egymás ellen. Ott volt például a legutóbbi Európai Szuperkupa, amely 90 perc alatt 8 gólt hozott. Tényleg jól meg szokták szórni egymást.

Egyébként legutóbb a Sevilla otthon elverte a Barcát. Ez csak azért lehet gáz, mert emlékezhetünk rá, hogy a Celta is győzött ősszel a Barca ellen otthon, aztán a Camp Nouban 6-1-re kapott ki. Ráadásul Messiék meghúzták a trüjkkös tizenegyest is, földbe döngölve a Celtát. Valami hasonlóan megalázó zakóra számíthat a Sevilla is. Az a csapat, amely még nem nyert idegenben, attól a Camp Nouban egy 3-1-es vereség is bravúr lenne. Tipp: 6-1

Címkék: sportfogadás, tipp,