Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Real Betis

2017-08-20
Augusztus 20-án kerül megrendezésre az új LaLiga idény első fordulójából a Barca és a Real Madrid bajnokija is. Az biztos, hogy nálunk ez a két meccs előnyt élvez az Adam Sandler filmekkel szemben.

FC Barcelona - Real Betis

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

TippmixPro odds: 1.80

Kezdés: vasárnap 20:15

 

Az elmúlt napokban-hetekben rájár a Barcelonára, Barcelona városára. Ott a terrortámadás, ami a legszörnyűbb és egyben elfogadhatatlan tény, és ott van a sportot, a focit érintő két negatív történés. Az egyik Neymar elvesztése, mert bár jó pénzt kapott érte a Barca, őt nem lesz egyszerű pótolni, másrészt Suarez is megsérült hetekre, és akkor még nem is említettük a Real Madrid elleni vereségeket a spanyol Szuperkupa meccseken.

A katalán város, a katalán csapat nem a legszebb napjait éli. Valverde mester egy olyan szezon előtt áll, ahol nincs a csapat előtt piros szőnyeg.

Közben a Betis csöndesen készül az új idényre, és alighanem bravúrral nyitna. Tavaly ugyanígy az első fordulóban találkozott a két együttes, akkor a katalánok 6-2-re nyertek. Az egy gála-szerű találkozó volt, ez most izzadósabb lehet a Barca szempontjából. Ez a Betis pontért, pontokért érkezik a Camp Nouba, mert, ha valamikor, akkor most fogható a Barca. Iniesta, Pique Rafinha és Vermaelen játéka is kérdéses, Suarez viszont hetekre kidőlt. Így a MSN-ből egyedül M, azaz Messi maradt.

A Betis hasonlóan a Barcához 4-3-3-at játszik, Leiva, S. León és Joaquin játszik majd elöl, ők bolondíthatják majd az Umtiti-Mascerano párost a Blaugrana védelmének tengelyében. Lényeg a lényeg, a zöld-fehér mezes csapat ezen a meccsen csak nyerhet. Ha kikap a Barcától, az papírforma, de most nincs a toppon a katalán csapat. Deulofeu és Paco Alcacer elöl bizonyíthat, de ugyanígy ég a bizonyítási vágytól a Betis, amely csapatnak az a Setien lett a mestere, amely tavaly a Las Palmas-szal a szezon elején pl. négy gólt vágott a Valenciának a Mestallában. Ez a Betis be fog találni a Camp Nouban, és az is lehet, hogy nem is egyszer.

Címkék: sportfogadás, tipp,