Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Real Betis

2015-12-30
Közeledve az év vége felé, nem szeretnénk elrontani remek szériánkat. Reméljük, hogy a Barca és a Betis csapatai partnerek lesznek ebben.

Barcelona-Betis

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.50

Iroda: winmasters

Kezdés: szerda: 20:30

 

A Barca nem is oly rég megnyerte a Klub vb-t, de ez amolyan kötelező rossz dolog volt a csapat életében. Most már jöhetnek az igazi tétmeccsek, rögtön itt a Betis elleni bajnoki, amit nem lehet elszórakozni. A Depor elleni utolsó bajnokin megtörtént a 'tragédia', a katalán csapat 2-0-ás vezetés után kapott két gólt, amely két értékes pontba került.

Luis Enrique aligha örülne még egy olyan meccsnek. Pont ezért ma a Camp Nouban a legerősebb Barca lép majd pályára. Léphet is, hisz a keretben mindenki egészséges. Januártól majd Arda és Aleix Vidal is pályára léphet már, szóval ilyen szempontból talán a legegészségesebb csapata a ligának a Barcelona. (Kivéve persze Rafinhát, de róla tudjuk, hogy idén ő már nem játszik sajnos)

A Betis masszív középcsapat, a tabella alsó felében tanyázó együttesek ellen képes meccseket nyerni, de a jobbak ellen nem. A Barcával mindig élvezetes találkozókat vívnak, általában 1-2 gólra futja a Betistől, de a katalánok mindig 'túlrúgják' az andalúzokat. A két együttes meccseit visszapörgetve 2007-ig kell keresgélni, amikor 4 gólnál kevesebb született kettejük összecsapásán. Azóta 11 olyan mérkőzést játszottak zsinórban, ahol legalább 4 gól született. Ennek a 11 találkozónak a gólátlaga 4.6-os, de ha csak a Camp Nouban lejátszott meccsekre szűrünk, akkor a gólátlag az utolsó 5 összecsapásukon 5.2-es.

Ehhez jön az, hogy a Barcánál ismét összeáll a Messi-Neymar-Suarez trió, hazai pályán is játszik a csapat, 2015-öt is búcsúztatják, és bizony a jókedv is adott. Telt ház, remek hangulat, sok gól, igazi gála-szagú összecsapást láthatunk, és bizony villanyfényes meccs, melyeken a Blaugrana valamiért jobban teljesít. Gól a Betisben is van, Pepe Mel csapata őszintén játszik, szóval aki úgy gondolta, hogy mást néz, vagy alszik, az gyorsan gondolja meg magát. Biztos nem lesz 10-2, mint legutóbb a Primerában a Real-Rayo, de egy jó 4-1, 5-1 kinéz!

Barcelona: Bravo, Alves, Piqué, Mascherano/Mathieu, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi, Suárez, Neymar.
Betis: Adán, Molinero, Bruno, Westermann, Vargas, Petros, N'Diaye, Joaquín, Ceballos, Cejudo, Rubén Castro. 

Címkék: sportfogadás, tipp,