Sportfogadás tippek: FC Barcelona - PSG

2013-04-10
Ma rendezik a BL negyeddöntők visszavágóit a maradék két párharcban. A Juve a Bayernt, míg a Barca a PSG-t fogadja. Mi az utóbbival foglalkozunk

FC Barcelona - PSG

Tipp: Barcelona góljai 1.5 felett

Odds: 1.36

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

Először is kezdjük a legfontosabbal: MESSI OTT LESZ A KEZDŐBEN! Ez nem találgatás, ez tény. Ez a BL negyeddöntő, nem a Mallorca elleni bajnoki bohóckodás. Tegnap a Galatasaray is bizonyította, hogy 3 gólos hátránynál is lehet keresnivalója egy csapatnak... A Barca rúgott ugyan idegenben kettőt, de ez nem jelent továbbjutást...

Az belefért, hogy Messi kihagyja a hétvégi Mallorca elleni bajnokit, de most már nem férne bele. Egyébként az első hírek még két hetes kényszerpihenőről szóltak, de ismerve a Barca orvosi stábját, előre borítékolható volt, hogy a két hét az maximum két nap...

Messi már edzett, és ha Tito Villanova is úgy akarja, akkor ott lesz a kezdőben az argentin zseni. Egyébként Adriano és Pedro is teljes értékű munkát végzett az utolsó edzésen, ők is ott vannak a meccskeretben.

Azért most Alexis és Fabregas is nagy formában volt hétvégén, szóval van kínálat támadókból bőven, amikor Villát még meg sem említettük...

Ami a nagyobbik baj, hogy a védelemben Puyol és Mascerano sem lehet ott. Így Pique mellett vagy Bartra, vagy Adriano játszik majd. Egyik sem életbiztosítás egy Ibra ellen, de a Barca csapat szinten védekezik jól. A védelem két szélén nincs meglepetés, Alves és Alba játssza be a széleket. Középen pedig Xavi, Busquets és Iniesta, bár ez egy percig sem volt kérdés.

A PSG-nél pont a középpálya összetétele bizonytalan. Hátul Sirigu előtt Jallet-Silva-Alex-Maxwell négyes, míg elöl a 4-2-3-1-es rendszerben az ék Ibra, mögötte Moura-Pastore-Lavezzi. Van még két hely középen, arra a két posztra Verrati, Beckham és Motta pályáznak. Hogy hármójuk közül kik kerülnek a kezdőbe, azt csak megtippelni lehet.

 A katalánoknál Iniesta azt mondta, hogy úgy szeretnének játszani, mint a Milan ellen. Az biztos, hogy ha végig koncentráltak maradnak, Ibrát pedig nem hagyják egy-egyben ott Bartrával, akkor nem lehet gond. A Barca a Camp Nouban kontrollálja majd a játékot, és ha nincs a franciáknál a labda, nem tudnak gólt lőni!

A Milan ellen bebizonyította a Barca, hogy mire is képes valójában. A PSG egy remek csapat, de most megtapasztalják, hogy milyen az, amikor a Barca úgy igazából játszik. A tippünk, hogy minimum kettőt rúgnak a katalánok, az nem sok kockázatot rejt magában. Hogy lesz három, esetleg négy, mint a Milan ellen, az már nem biztos. Most nem feltétlenül kell négyet rúgni, a védekezés is nagyon fontos. Ha meglesz a biztos előny, akkor a labdajáratás lesz a fő cél, és nem feltétlenül fognak gólra törően játszani. Az a két hazai gól viszont biztosan összejön, a Barca játékosai otthon kettőt azért minden bizonnyal könnyedén összehoznak!

 

Sok sikert a tipphez!

 

SZÓLJATOK HOZZÁ!

Azok között, akik aktuális Napi tippjeinkhez (Napi Fortuna tipp, Totótipp, Tippmix tipp) kommentet ír, 5 EURÓS BET-AT-HOME KUPONOKAT sorsolunk ki! A komment vonatkozhat arra, hogy egyetért-e az adott tippel vagy nem, de más, saját tippet is leadhattok rövid indoklással. Már ebben a percben lehet kezdeni!

Címkék: sportfogadás, tipp,