Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Osasuna CF

2014-03-16
Az FC Barcelona játékosai mára gólokat ígértek. Mi hiszünk nekik. Xaviék érzik, hogy a Valladolid ellen mutatott 'játék' nem volt az igazi. Ma a Camp Nouban már az igazi Barcát láthatjuk.

FC Barcelona - Osasuna CF

Tipp: Barcelona góljai 2.5 fölött

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

 

Az FC Barcelona múlt héten meglepte a világot, amikor is 1-0-ra kikapott a Valladolid otthonában. Könnyen lehet, hogy azon a meccset búcsúzott el a csapat a bajnoki címtől, bár való igaz, van még forduló bőven. Tegnap a Real Madrid hozta a kötelezőt Malagán, újabb botlás nem fér bele a katalánok részéről.

A Barcánál ma nem játszik sem Puyol, sem Pique. Puyol a változatosság kedvéért ismét lesérült, Piquenek pedig izomproblémái vannak, így a Clásicó előtt inkább pihenteti őt Tata Martino. Elöl nem lesz Neymar, aki tényleg nincs nagy formában, és nem lesz Cesc Fabregas sem.

Az Osasuna ma statiszta lesz. Tavaly a pamplonai csapat a Camp Nouban 5-1-re, előtte 4-0-ra, 8-0-re kapott ki. Azért ezekből az eredményekből látható, hogy az Osasuna nem most fogja begyűjteni azokat a pontokat, amik kellenek neki a bennmaradáshoz. Ráadásul a katalánok fogadkoznak, hogy nem fognak még egyszer úgy játszani, mint a Valladolid ellen. Érzik Xaviék, hogy sárosak, és el is mondták, csak magukat okolhatják a Valladolid elleni zakó miatt. Ma egy összeszedett Barcát fogunk látni, amely ismét gálát rendez. Ha nem rúg hetet a Barca, mint a  nyitókörben a Levante ellen, azért 4-5 hazai gól valószínűleg összejön ma este.

Várható kezdőcsapatok:

Barca: Valdes-Alves-Bartra-Mascerano-Alba-Xavi-Busquets-Iniesta-Alexis-Messi-Pedro

Osasuna:Andrés-Lolo-Loties-Arribas-Damia-Punal-Silva-Cejudo-Torres-Armenteros-Oriol

A tippünk tehát az, hogy a Barca minimum három gólt összehoz. Ez még bátran merjük ajánlani, de a bátrabbak nyugodtan gondolkodhatnak 4-5 hazai gólban is. Itt ma délután góleső lesz Katalóniában!

Címkék: sportfogadás, tipp,