Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Olympiakos

2017-10-18
A Barcelona hibátlan a BL-ben, a Juventus legyőzése után a Sporting sem okozott gondot Messiéknek. A 3. fordulóban a görög Olympiakos látogat a Camp Nouba.

FC Barcelona - Olympiakos

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 3.5 felett

Unibet odds: 1.73

Kezdés: szerda, 20:45

 

Ha a D csoportot megnézzük, két kör után a Barcelona hibátlan, hat pontot gyűjtött össze. Az Olympiakos eddig pont nélkül áll, kikapott hazai pályán a Sportingtól, majd idegenben a Juvétól is. Utóbbi nem meglepő, előbbi igen. Az az Olympiakos - Sporting találkozó nagyon fura volt, már-már bundás. Ez a görög csapat (is) otthon általában nagyon erős, ezzel szemben a portugál Sporting gyakorlatilag az első félidőben rúgott három gólt, és még kihagyott egy-két ordító helyzetet is. Mintha a hazai játékosok direkt hibáznának, a portugálok pedig ki is használták ezeket a hibákat.

Ezek után fura lenne, ha pont a Camp Nouban gyűjtene pontot/pontokat a görög együttes. Persze a labda gömbölyű, a Barcának is lehet rossz napja. Az Olympiakosnak nincs veszíteni valója, ilyen szempontból nyugodtan focizhatnak a görögök, az esélyesség terhe nem nyomja a görög vállakat.

A meccset a William Collum vezeti, skót játékvezető létére igencsak nagy barátja a sárga és piros lapoknak. Azt hihetnénk, hogy egy skót spori engedi a kemény játékot, de nem. Collum simán lapot olyan eseteknél is, ahol más megelégedne egy snassz szabadrúgással. Egyébként pedig a Barcelonáról azt hihetnénk, hogy inkább a focil, a gólok dominálnak, de a Juve elleni BL-meccsen hat, a Sporting ellenin nyolc sárga lap került kiosztásra. Szóval a gólok mellett azért a lapok is sűrűn előkerülnek!

Collum két meccset vezetett a BL-ben idén, mindkettőn 5 sárgát osztott ki. A tippünk, hogy itt is kioszt majd párat a sárgákból, és ki tudja, ha valamelyik görög játékos nehezen tolerálja, ahogy Messiék ficánkolnak, előkerülhet itt még a piros is. Egyébként pedig az sem olyan biztos, hogy ez annyira sima lesz a Barcának.

Címkék: sportfogadás, tipp,