Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Mallorca

2013-04-06
A Barca a két PSG elleni BL meccs között a Mallorcát is vendégül látja. Vajon Messi nélkül mire mennek majd a katalánok?

FC Barcelona - Mallorca

Tipp: A Mallorca csapata gólt szerez

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

A Barca kedden 2-2-t játszott a PSG ellen idegenben, ám sokkal fontosabb, hogy állítólag Messi két hétre kidőlt. Mondjuk ezen a meccsen amúgy sem játszott volna valószínűleg... De Xavi és Iniesta is pihen ma este, ami a támadókat illeti. Hátul is lesznek beugrók, mint ahogy Vigóban is voltak a párizsi meccs előtt.

Az említett Celta elleni meccsen az Alves-Pique-Bartra-Montoya négyes volt a védelemben, kapott is kettőt a Barca... Márpedig az biztos, hogy ma sem a legjobb összeállításukban lépnek pályára a gránátvörös-kékek. Múlthéten botlottak, de botlott a Real is, szóval az előny nem csökkent. Most mindenki a BL-re koncentrál, és ennek láttuk/látjuk majd hatását.

A Barca idén amúgy is ritkán ússza meg kapott gól nélkül. Ugye mindenki Messiről beszél, meg a rekordjairól, de azt a katalánok is a szőnyeg alá söprik, hogy a védelem kész katasztrófa. Lehet hallani Hummels leigazolásáról, de ő még egyelőre a BVB-vel harcol a BL elődöntőért. Azért egy Hummels nem lenne rossz megoldás, mert Puyol már nem a régi, ő sem lesz fiatalabb, és gyorsabb sem...

A Mallorca mindössze a 19. a spanyol élvonalban, így ők nem nagyon válogathatnak, hogy melyik meccset veszik komolyan, és melyiket nem! Vélhetően a Barca ellen akkor sem szeretnének megégni, ha a 8. helyen állnának. Nekik ki kell használni, hogy egy tartalékos katalán együttes ellen játszhatnak, talán a legjobb ütemben utaznak a Camp Nouba!

Ami a kiesést illeti, Spanyolországban még minden nyitott. Nagyjából a 12. helyezett Espanyoltól kezdve mindenki veszélyben van. Egy-két rosszabb meccs, és a középmezényből is bárki a kieső zónában találhatja magát.

Csípkedi magát a Mallorca együttese, de nincs könnyű sorsolása. Március 16-án páldául a Bernabeuban a Real ellen játszottak, és hiába lőttek két gólt, kaptak ötöt. De legyen most a hansúly a két lőtt gólon! Ha a Real kapott kettőt, miért ne kapna a Barca is...

Remekül kontrázó együttes a Mallorca, márpedig a Barca ellen nem is nagyon lehet mást játszani, mint kontrafocit. Óriási hendikep, hogy nem lesz ott a pályán Messi. A Barca átlagos 3 góljából egyet mindjárt ki is húzhatunk... Ha nem lesz Iniesta és Xavi sem, akkor talán még egy gólt kihúzhatunk. Ráadásul az is biztos, hogy a védelem ismét nem lesz az igazi, szóval óriási lehetőség előtt állnak Hemedék, hogy a forduló meglepetését okozzák!

A mi tippünk, hogy a Barca (ismét) nem ússza meg kapott gól nélkül.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,