Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Malaga

2016-11-16
Nehéz meccs vár szombaton a katalánokra, a 'FIFA-vírus' és a Malaga stabilitása miatt nem esélytelen az andalúz együttes a Camp Nouban.

Barcelona - Malaga

Online sportfogadás tipp: Malaga + 2.5 gól

Bet365 odds: 1.95

Tippmix odds: -

Kezdés Szombat, 16:30

 

A Barca gólvágó triója, Messi, Neymar és Suarez nem unatkozott az elmúlt napokban. Átrepültek Dél-Amerikába, aztán fontos mérkőzéseket játszottak a válogatottal, majd visszarepülnek Barcelonába. Amit tudni kell, hogy Suarez eleve nem játszik majd szombaton, ő ugyanis eltiltott. Messi és Neymar játszott az argentin ill. a brazil válogatottban, szóval az fix, hogy ők nem lesznek kipihentek.

Busquets még az angolok elleni barátságos mérkőzésen is pályán volt, Rakitic pályán volt a horvát-Izlandon, márpedig komoly válogatott meccset olyan mély talajú pályán 10 évente ha egyet rendeznek. Az sokat kivett a játékosokból, és tény, hogy jópár nap eltelik a két meccs között, de a horvát középpályás amúgy is Lucho egyik legtöbbet 'használt' játékosa.

Iniesta, és Alba sérült, Pique sem tudni, hogy pályára lép-e, ja és Mascerano is játszott az argentin válogatottban.

A Malaga egy stabil együttes. Camacho eltiltott lesz, Recio, Charles, Keko és Weligton is sérült. Aztán hogy közülük kiket drótoznak össze, azt egyelőre nem tudni. De a Malaga amúgy sem az egyénekről szól, csapatként kell kezelni.

Az viszont tudni, hogy a Malaga nem szokott nagy pofont kapni a Barcától. Az utolsó négy bajnokin, amikor a két együttes találkozott, a Barcelona nagyon nyögvenyelősen nyert, már amikor épp nyert. Tavaly pl. igen de otthon 'csak' 1-0-ra, és idegenben is 'csak' 2-1-re. Az előtt viszont sem otthon, sem Malagán nem volt képes nyerni a Blaugrana!

Ehhez jön a FIFA-vírus, ami gyakran megfertőzi a Barcát. Válogatott meccsek után a dél-amerikaiak nem szoktak 100%-on pörögni a fáradtság és az átállás miatt, és ez a Malaga tényleg nem egy puha együttes. A mi tippünk, hogy ha nyer is a Barcelona, azért itt gálát ne nagyon várjunk katalán részről.

Címkék: sportfogadás, tipp,