Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Levante

2013-08-18
Tegnap elkezdődött a La Liga 2013/14-es szezonja három mérkőzéssel, ám a nagyok csak ma lépnek pályára. Barca, Real, 'tico, Sevilla, unatkozni aligha fogunk!

FC Barcelona - Levante

Tipp: Barcelona 3.5 gól felett

Odds: 1.85

Iroda: unibet

Kezdés: ma 19:00

 

Tény, hogy nincs túlárazva a szorzó, de a két együttes közt ég és föld a különbség, nem ugyanaz a dimenzió.

A Barca a nyáron edzőt váltott, Tito Villanova betegsége miatt kénytelen volt olyan döntést hozni, ami a saját, és a klub érdekeit is szolgálja, helyére Tata Martino ült le. Érkezett Neymar, távozott Villa és Thiago. Nagyjából és röviden ennyi, a többi a pályán kiderül.

Tata Martino elmondta, hogy mindent meg akar nyerni a Barcával, valamit azt is, hogy nem igazolnak védőt. Szó volt 3-4 játékosról, Verthongen, Agger, Luiz, de végül nem érkezett senki.

Hátul tehát a Barca ismét sebezhető lesz, de Neymarral elöl egyértelműen erősödtek.

A taktika ismét az lesz, hogy többet kell rúgni, mint amenyit kap hátul a csapat, és akkor nem lehet baj. A La Ligában tavaly sem volt, de a BL-ben majd komolyabb csapatok ellen megégethetik magukat a katalánok. De ne szaladjunk előre!

Ma még csak a Levante látogat a Camp Nouba, egyértelmű gálát akar rendezni a Barca. A Levante idegenben gyámoltalan focit játszik, és a nyáron rendesen átalakult a keret.

Tavaly a szezon vége felé volt egy bundameccsük, amikor 0-4-et játszottak otthon a Depor ellen. Kitudódott, még egy másik csapat játékosának, Arandának is leadták a drótot, szóval páran biztosan jól kerestek. Barkero és Ballesteros össze is kapott, és feszült volt a szezon vége. Amikor kiderült, hogy pár játékos elcsalta a meccset, a vezetőség tudatta, hogy jövőre kikkel nem kíván együtt működni. Barkero távozott, Ballesteros pedig 37 évesen már jobbnak látta szögre akasztani a csukáit.

Ez a Levante jelenleg még nem csapat, amúgy sem képviseltek olyan óriási ellenállást. Ideális ellenfele lesz a Barcának a gálához, a négy hazai gól erősen biztonsági tipp!

Olyan 5-1, 5-0, vagy 6-1, 6-0 a vége, de 7-8 hazai dugó is nyugodtan összejöhet.

Messi kisebb sérülése a múlté, vélhetően a kezdőben kap helyet egy ilyen nyitómeccsen pedig így van ez rendjén!

Címkék: sportfogadás, tipp,