Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Juventus

2017-04-18
A Barca Párizs után Torinóban is elszórakozta az odavágót. A jó játék mellett a továbbjutáshoz most is szükség lehet egy kis játékvezetői segítségre...

FC Barcelona - Juventus

Online sportfogadás tipp: Lesz büntető a mérkőzésen

Unibet odds: 2.80

Tippmix odds: -

Kezdés: szerda, 20:45

 

A Juventus szurkolók valószínűleg előre félnek. Na, nem feltétlenül a Barcától, hisz lefocizták Messiéket a Zebrák legutóbb. Viszont Bjorn Kuipers személye azért aggodalomra adhat okot. Idén ezt a négy meccset vezette a BL-ben:

  • Porto-AS Roma
  • Manchester City - Mönchengladbach
  • Juventus - Lyon
  • Monaco-Tottenham

A négy mérkőzésben közös, hogy a holland játékvezető minden alkalommal befújt egy büntetőt a hazai csapatnak. Ugye a Juvénak is befújt egyet a Lyon ellen, de most a Barca lesz a hazai csapat...

Legutóbb a Barcelona - PSG mérkőzésen láthattuk, hogy Neymar és főleg Suarez hogy dobálta magát, mindent meg fognak tenni ezek a spílerek, hogy Kuiperst átverjék. Persze van, amikor tényleg felrúgják, lökik őket, de azért nem mennek a szomszédba csibészségért. Sok büntetőgyanús szituáció várható, és nagyon valószínű, hogy ha Kuipersnek sok ilyen szituációt kell megítélni, lesz egy-kettő, amikor bizony befújja a büntetőt. Aztán, hogy épp jogosan vagy nem, az részletkérdés.

Egyébként még 2012-ben, amikor Allegri a Milan edzőjeként meccselt a Barca ellen, épp Kuipers vezette a mérkőzést, és minő meglepetés, két büntetőt is megítélt, mindkettőt a Barcának, Messi mindkettőt beverte, és 3-1-re nyert a katalán együttes.

Címkék: sportfogadás, tipp,