Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Granada

2012-09-22
Ma késő este rendeznek egy meccset a La Ligában, ahol valószínűleg potyognak majd a gólok. Ha kíváncsi vagy a miértekre, akkor olvass tovább

FC Barcelona - Granada

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.60

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

A La Ligában sok csapat nem úgy áll a tebellán, ahogy majd a végén fog. Például a Real tizedik, vagy a Bilbao tizenötödik helye aligha reális. Viszont vannak csapatok, akik nagyjából már három forduló alatt elfoglalták azt a pozíciót, ahol az egész idényben tartózkodni fognak. Könnyen lehet, hogy a katalánok rajt-cél győzelmet aratnak, hisz eddig 4/4 a mérlegük.  A Granada már sokkal lentebb található a táblázaton, egészen a 18. helyig kell menni lefelé, hogy megtaláljuk őket.Valószínűleg az egész évük a kiesés elleni harcról szól majd, és az is biztosnak tűnik, hogy ma nem gyarapítják pontjaik számát!

A Granada eddig egy sormintát követ, egy vereség után egy döntetlen jön. Legutóbb 1-1-et játszottak a Deporral, tehát ma vereségnek kellene következni. Idegenben nemhogy pontot nem szerezetk eddig, de gólt sem rúgtak. a rayo 1-0-ra, míg a Real Madrid 3-0-ra kalapálta el őket. Ma nem sok veszíteni valójuk van, a Camp Nouba nem nyerni járnak a csapatok...

Ezen a meccsen a labdát fogják nyomozni, de ha mégis meg kellene említeni azt, hogy miben bízhat a Granada, akkor talán a jobb oldalukat lehet emlegetni. Nyom, előtte Torje és Iriney okozhat gondot a Barcának, Iriney és Torje is jó barátságban van a labdával, tehát ők tudnak majd talán egy kis bajt okozni a Barca védelmében. Tavaly egy nagyon kis meccset játszottak a katalánok ellen, 5-3-ra kikaptak ugyan, de melyik csapat mondhatja el magáról, hogy hármat lőttek a Camp Nouban? Nem sok!

A Barcánál lehet mondani, hogy minden a legnagyobb rendben zajlik, és csöndben nyerik a meccseiket szépen sorban.

A tippet azért választottuk, mert a Barcelona egymaga képes berámolni négy gólt a Granadának. Viszont a vendégeknek is keresnivalójuk, hisz a Barca védelmének két oszlopa sérült. Puyol mellett Pique is kidőlt a sorból, egyébként mostmár hivatalos, hogy Shakira gyermeket vár, így Pique pár hónap múlva büszke apuka lesz. Sérült tehát a két belső védő, Mascerano mellett talán song húzódhat vissza a védelembe, de az is lehet, hogy Tito egy Zöldfülünek szavaz bizalmat. Elvileg nem lehet gond a Granada ellen, tehát valamelyik fiatal joggal reménykedhet abban, hogy ma kezdő lesz. a BL miatt a középpályán is lehet számítani változásra, bár Titonak nincs most akkora lehetősége a rotációra, hisz azért a Granadát sem lehet lebecsülni. Iniesta még mindig nincs, ezért Xavi tuti játszik, mint ahogy Busquets is. Thiago és Fabregas közül pedig valaki padozik. Elöl Messi játéka biztos, de a Tello-Alexis-Pedro trió közül valaki szintén a padra kerül. Ha már cserepad, akkor meg kell említeni, hogy Villa is biztosan pályára lép, akár már kezdőként is számolhat vele Tito Villanova!

Nagyon erős így is a katalán együttes, és a tipp szempontjából nem feltétlenül rossz, hogy nem lesz Pique és Puyol. Egy-két kontrával meg lehet marni a Barcát, Iriney gyorsasága kifizetődő lehet.

A mi tippünk, hogy legalább négy gólt látunk ezen a találkozón!

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,