Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Getafe

2014-05-03
Matematikai esélye maradt mindössze a Barcának, hogy bajnok legyen. Feladni nem fogják Xaviék, de hazai pályán a Getafét mindenképp verni kell!

FC Barcelona - Getafe

Tipp: Barca góljai 2.5 felett

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

 

Igencsak nagy bajban van a Getafe csapata. Jelenleg nincs kieső helyen, ám könnyen lehet, hogy a forduló után már vonal alatt találjuk Lafitáékat. Valami nagyon megtört a vendégeknél, mert jól kezdték a szezont, aztán jött egy olyan hullámvölgy, amire senki sem számított. Hónapokig nem nyert meccset a csapat, és most ott tart, hogy simán kieshet. Nagyon szétcsúszott a társaság, és most sérülések is nehezítik a klub életét.

Castro és Moya sérült, de eltiltás miatt Marica, Pedro Leon és a védelemből Lisandro is hiányzik majd. Katalán oldalon is vannak kimaradók, Neymar sérült, nem játszhat Pique és Puyol, sérült ugye Valdes és Alba is.

Nézzük a várható kezdőcsapatokat:

FC Barcelona: Pinto - Alves, Bartra, Mascherano, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Pedro

Getafe: Codina - Valera, Alexis, Rafa, Escudero - .Rodriguez, Lacen - Lafita, Sarabia, Gavilán - Colunga

Gólgazdag meccsre számíthatunk, a Camp Nou búcsúzik Tito Villanovától, ennek megfelelően a Barca mezén egy felirat emlékezik a korábbi játékosra és edzőre. Ősszel egyébként Madridban 2-0-ra vezetett a Getafe 15 perc után, aztán Pedro a félidőig rúgott egy gyors mesterhármast, majd Fabregas még rátett egy duplát, és lett 5-2 a Barca javára. A Getafe azóta sem lett jobb, szóval valami hasonló eredményre számíthatunk.

Fekszik a Getafe a Barcának, mert nem egy durva csapat. Igazából jelenleg súlytalan a madridi együttes, a Barca pedig rutinból lő 4-5 gólt, és belefér majd, ha netán Colungáék is megvillannak.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,