Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Espanyol

2013-01-06
Ma már pályára lépnek a nagyok is a Primera Divisionben! Ám több, mint valószínű, hogy a Real, Barca, 'tico hármasból legalább az egyik megbotlik. Ha a Tito Team botlana, az lenne a legnagyobb meglepetés!

FC Barcelona - Espanyol

Tipp: 4.5 gól alatt

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

Megszokhattuk Messiéktől, hogy a Barca hazai pályán szinte kivétel nélkül mindig gálát rendez. Viszont a Barcelona szurkolók azt is tudják, hogy most jön az az időszak, ami nem mindig sikerül jól! Ez a január, meg a február elejii időszak szokott necces lenni, ezért is jó a Barcának, hogy igen tekintélyes előnyt halmozott fel 'rélire'

Az Espanyol amúgy is kemény falat, ellenük ritkán tud a Barca úgy játszani, ahogy tőlük megszokhattuk! Az Espanyl focistái sosem kímélik a Barca labdarúgóit, ezért Iniesta, Xavi és a többiek kétszer is meggondolják, hogy meghúzzák-e azt a cselt, amit máskos simán bevállalnak.

Az Espanyolnál ráadásul nemrég nevezték ki az új mestert Javi Aguirre személyében, és tegnap láthattuk a sereghajtó Depor hogy megtréfálta egy új trénerrel a padon a Real verő Malagát!

Az Espanyol amúgy ramatyul áll, és nem kell tartani tőle, hogy megtömik a Barcát, hisz 17 meccsen rúgtak 19 gólt összesen. Viszont nem is nagyon kapnak, hisz valljuk be, az ő pozíciójukban a 26 kapott gól nem is olyan rossz! ( A Depor például 39-et szedett be...)

Itt az egyetlen kérdés, hogy Messi és társai mennyire tudnak felpörögni a meccsre. A Barca múltját ismerve nem valószínű, hogy rögtön gálával nyitnak. Különben sem akarják nagyon felbosszantani az Espanyol focistáit, mert még a végén valaki a frusztrációját egy belemenésben éli ki, és senkinek sem hiányzik egy sérülés. Egyébként ha már itt tartunk, Song és Cesc is megkapta a játékengedélyt a csapatorvostól, bár az meglepő lenne, ha valamelyik pályára lépne.

Kis érdekesség, hogy az egyik spanyol portál megszavaztatta az olvasóit, hogy melyik volt a liga legrosszabb nyári igazolása, ahol Song második lett a Real Madridban játszó Modric mögött. Tény, hogy egyik sem lett kulcsjátékos, de Song azért nem kapott túl sok lehetőséget, ráadásul a posztjából kiindulva elég nehéz lett volna csillognia! Azért mindenképp jobb vétel volt, mint az ukrán hosszúhajú bekk pár éve :D

Ami azt illeti, a Barca a legerősebb kezdőjével vág neki a meccsnek, ha igaz, akkor Xavi Iniesta és Messi is kezdő, ennek ellenére a tippünk az, hogy nem születik öt gól a mérkőzésen! Egyébként is az utolsó 7 mecsük közül csak egy volt olyan, ahol hat gól született, a másik hat alkalommal maradtak öt találat alatt!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,