Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Espanyol

2013-11-01
Ritkán játszik pénteken a Barca, márpedig most ez a helyzet. Ráadásul városi rangadó vár Xaviékra, nézzük a Barca-Espanyol előzetesét.

FC Barcelona - Espanyol

Tipp: Barca góljai 2.5 fölött

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

A Barca a Camp Nouban a 2011/12-es, és a 2012/13-as kiírásban is 4-0-ra verte városi riválisát, az Espanyolt. Nem árulunk zsákba macskát, most is valami hasonlóra számíthatunk.

A Barca remek formában van, és igaz, hogy egy-két játékoson látszik a fáradtság, de például a hétközi furdulót Xavi és Iniesta is kihagyta. Neymar szintén padozott, szóval sokkal frisebbek lesznek a Barca focistái ma este.

Az ESpanyol egyébként formán kívül van. Nagy meglepetésre elverték az Atletit, de azon kívül teljes csőd a csapatz mostanában. Hétközi meccsen az el Pratban 0-0-át játszottak a Malaga ellen, izzadtságszagú meccs volt az, hiányzott a kreativitás az Espanyolból. Ha otthon, egy gyengélkedő Malaga ellen nem voltak képesek egy normális akcióra, mi lesz majd a Barca ellen. Tény, hogy hazai pályán meg-megcsípkedi az Espanyol a Barcát, de mostanában a Camp Nouban ijedt kis nyusziként viselkedik az Espanyol.

Messi és Neymar ma kezdeni fog, és talán a bomba formában lévő Alexis lehet a harmadik csatár. Középen összeáll a Xavi-Busquets-Iniesta trió, a védelemben pedig ismét lesz majd egy kis kavar, de azt már megszokhattuk. Most a változatosság kedvéért Adriano esett ki, őt Montoya pótolhatja. Puyol és Pique biztosan játszik, de Dani Alves lehet pihenőt kap Martinótól.

Nagyon erős összeállításban lép ma pályára a Barca, nem is kérdés, hogy alaposan elpáholja városi riválisát. Ráadásul az Atleti nagyon tapad, nem lankadhat a Barca lendülete. Az világosan látszik, hogy az Atleti lett a Barca első számú kihívója, amit Tata Martino is említett már nyilatkozataiban. Lehet, fricskának szánta, de nem az.

Ma a Barca közel legerősebb összeállításában kép pályára, négy gólt biztosan vágnak most is az Espanyolnak. Messinek is csípkedni kell magát, mert CR7 és Costa egyre-másra lövik a gólokat a kis argentín meg csak önzőzik és erőlködik. Persze ma ő is villani fog, márpedig ha Messi gólt lő, nem szokott egynél megállni.

Tippünk 4-0, vagy 5-0.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,