Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Elche

2015-01-08
Áll a bál a Barcánál. Messi és Luis Enrique nem igazán csípi egymást a hírek szerint. A katalán csapat ráadásul hétvégén az Atleticót fogadja hazai pályán, szóval az 100%, hogy ma nem a legerősebb kezdő lép pályára hazai oldalon.

FC Barcelona - Elche

Tipp: Az Elche gólt szerez

Odds: 2.62

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

Barcelonában semmi sincs rendben. Elnökválasztás előtt áll a klub, az igazolási botrány miatt mennie kell Zubizarretának, akit amúgy rég ki kellett volna rúgni. Mindez kihat a játékra, Messi nem csípi Luis Enriquét, és fordítva. Emlékezhetünk rá, a nyáron olyan pletykák is voltak, hogy Luis Enrique Xavival sem jön ki a legjobban. Most már Xavi is beszólt Messinek, miszerint Messi gyomorbántalma szerinte is kacsa volt, amiért a nyilvános bemutató edzést kihagyta. Közben jönnek olyan hírek is, hogy Busquets, Iniesta és Xavi próbálja kibékíteni Luis Enriquét és Messit. Mi ez, ha nem szemétdomb?!

Nem kérdéses, hogy a kialakult helyzet hatással van a játékra. Hétvégén a Barca 1-0-ra kikapott a Sociedadtól, totálisan tompa volt a katalán együttes. Hozták a szokásos tologatós focijukat, de semmi éle nem volt a játéknak. Messi és Neymar is padon kezdett, állítólag ma pályára lépnek mindketten. Így ma talán gólt lő a Barca, de valószínűleg kap is. Douglast meg lehet firkálni, és a Samper-Rakitic-Rafinha trió sem tűnik túl velősnek a középpályán, Messi, Neymar és Munir meg aligha megy majd vissza labdát szerezni.

Az Elche focistáinak élmény lesz a Camp Nouban játszani, vélhetően a Barca ellen azért szeretnék odatenni magukat 100%-ig. Biztos, hogy a vendég együttes sem a legerősebb összeállításában lép pályára, de egy tartalékos, szétesett Barca ellen azért egyszer, vagy akár kétszer is betalálhat a vendég együttes.

Egyébként is hallani olyasmit, hogy ha az Elche elleni párharcból és a hétvégi 'tico elleni bajnokiból rosszul jön ki a csapat, akkor Luis Enrique már e két találkozó után távozhat...Ez van, amikor nem az edző a főnök... Jó esélyt látunk rá, hogy az Elche ma gólt szerez a Camp Nouban!

 

Várható kezdőcsapatok:

FCB: Ter Stegen-Douglas-Bartra-Pique-Adriano-Rakitic-Samper-Rafinha-Munir-Messi-Neymar

Elche: Tyton-Damian Suarez-Enzo R.-Pellegrin-Albacar-Adrian-Pasalic-V. Rodriguez-Corominas-Fajr-C. Herrera

 

Címkék: sportfogadás, tipp,