Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Atletico Madrid

2017-02-07
A Barca és az Atleti kedd este a Copa del Rey, azaz a Király Kupa elődöntőjének visszavágóján találkozik. Nézzünk egy tippet erre az összecsapásra!

FC Barcelona - Atletico Madrid

Online sportfogadás tipp: 7 büntetőlap felett AH

Bet365 odds: 1.85

Tippmix odds: -

Kezdés: kedd, 21:00

 

A Barcelona és az Atletico Madrid nem szokott alibi meccset játszani egymás ellen. Rendre parázs mérkőzést játszik a két együttes, és a mi tippünk, hogy ez ma sem lesz másként. Ennek a találkozóak az odavágóját 2-1-re megnyerte a Barcelona idegenben. Fontos siker volt! Ami viszont tény, még nem jelent továbbjutást ez a siker, az Atletico nem fogja feladni a visszavágót.

Hogy melyik csapat nyer, nem igazán számít a tippnél. A mi opciónk ugyanis, hogy sok büntetőlapot látunk majd Ez már szinte hagyomány a két együttes találkozóin, ritkán szoktak finomkodni a srácok, ha találkoznak. Főleg az Atleti focistái tűrik kevésbé jól a katalánok játékát, de azért nem kell félteni a Barca focistáit sem.

A két együttes utolsó 5 tétmeccsén 42 büntetőlapot osztottak szét a sporik (bet365 számítása szerint). Szóval 8.4 büntetőlap jött össze meccsenként, ami azért nem kevés. Legutóbb ennek a párharcnak az első meccsén is 8 sárgát kellett kiosztani.

A katalánoknál Neymar nem játszik, ami a lapoknál akár probléma is lehetne, hisz Neymar rendre felbosszantja az ellenfeleket a huzogatós cseleivel, és neki is el-elgurul a gyógyszere. Viszont nem kell félteni a Barcát, hisz így ott lesz a kezdőben Arda Turan, Rakitic, Mascerano és Gomes, mind olyan spíler, akik nem riadnak vissza, ha keményen oda kell lépni. Na és ha nincs Neymar, ott van Suarez, aki szintén olyan figura, aki körül egy ilyen meccsen biztos forr majd a levegő.

Az Atleti nincs a legjobb formában, függetlenül a hévégi Leganes elleni sikertől. Ráadásul a pályán kívüli dolgok sem könnyítik meg Simeone mester helyzetét, egy-két játékosának akad bírósági ügye, valakinek nem is egy... Ettől függetlenül akik kezdenek, nem fognak finomkodni. Kemény az Atletico, Godin, Savic, Felipe Luis, Carrasco, Koke, Gabi ...-nem fognak mérlegelni, ha szabálytalankodni kell.

Rendre feszült meccset játszik a két együttes, ráadásul rendre szoros mérkőzések ezek. Remélhetőleg ez sem dől majd el korán, és marad feszültség a mérkőzésben. Egész jó tippnek tűnik a 7 büntetőlap felett AH opció, a Barca-Atleti összecsapások mostanában nem a finomkodásról híresek. Simán lehet itt 8-10 sárga, de egy-két piros is villanhat.

Jesus Gil Manzano spori fújja majd a sípot, aki legutóbb hétvégén a Gijón-Alvés találkozót vezette, és 10 sárgát osztott ki. Reméljük, ma sem fog fukarkodni a lapokkal!

Címkék: sportfogadás, tipp,