Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Athletic Bilbao

2017-02-04
A LaLigában egyre inkább trend, hogy a 'kis' csapatok sem csinálják össze magukat, ha a Barca vagy a Real Madrid az ellenfél. A Bilbao nem nevezhető ugyan 'kis' csapatnak, ettől függetlenül a baszk együttesre is igaz, hogy felveszi az elé dobott kesztyűt!

FC Barcelona - Athletic Bilbao

Online sportfogadás tipp: A Bilbao gólt szerez

Bet365 odds: 1.66

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat, 16:15

 

Tegyük fel, hogy a Real Madrid majd megveri a Valenciát az elhalasztott meccsen. Ha így lesz, akkor 7 pont lesz a fővárosi csapat előnye a tabellán. A Barca legutóbb is elszórakozta az esélyt a felzárkózásra, csak egy döntetlent ért el a Betis ellen.

Nem csillog a katalán csapat, és ez tény. Hétközi Copa del Rey meccsen még tovább fárasztotta magát a Blaugrana, de legalább nem hiába, hisz a Király Kupa Atleti elleni elődöntő odavágóját behúzták Messiék. Viszont jövő héten már jön is a visszavágó, így abban is biztosak lehetünk, hogy szombaton Luis Enrique megint felforgatja a csapatát, amiből nagyon ritkán jön ki jól a katalán együttes. Iniesta és Busquets eleve sérültek, és bár edzegetnek, valószínűleg egyikőjük sem kezd. Fog rotálni a védelmet illetően is, az MSN-t talán nem bontja meg.

Luis Enrique rossz úton jár, pl. nem kéne Gomest erőltetni Raktic helyett. Szombaton talán játszik Rakitic, amire persze mérget ne vegyünk. Arda is pályára léphet, Denis Suarez is, nem lesz egy összeszokott középpálya.

A Bilbao nem játszott hétközi kupameccset, valamivel biztosabb pihentebb a baszk együttes. Motiváció is van, a Barca ellen aligha kell külön feltüzelni a srácokat egy bajnokin. Aduriz játszik, ő képes lesz magtartani a rá felívelt labdákat, és lekészíteni Muniainnak, Inakinak, Raul Garciának. Jó kis négyes ez, Aduriz igazi kilences, Muniain a fürge, gyors, jól cselező spíler, Raul Garcia az agresszív, egyben agyafúrt fickó, aki egyik pillanatban bárkit felrúg, a másik pillanatban gyönyörű gólt lő. Iniaki pedig szintén, gyors, mint az üregi nyúl, és a kaput is érzi. Sok jól fejelő játékosa is van a baszk csapatnak, Aduriz, Garcia San José és persze a belső védők...

A Barca a Betis ellen sem pörgött igazán, picit fásult a csapat, és az is fix, hogy sokat kivett a hazaiakból az Atleti elleni mérkőzés is. Ez a Bilbao egy komoly focit játszó együttes, nem esélytelen, hogy pontot, vagy akár pontokat szerez. Ami viszont jó tippnek tűnik, hogy gólt fog lőni a vendég-együttes, ami a bet365-nél 1.66-os szorzóval fizet.

Címkék: sportfogadás, tipp,