Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Athletic Bilbao

2014-04-20
Elúszni látszik a bajnoki cím Barcelonában. Legutóbb a Granada ellen is botlott a Barca, a Király Kupa döntőjében pedig két újabb játékos dőlt ki a sorból. Ahogy a katalánok mostanában játszanak, még egy újabb meglepetés sem kizárt ma este.

FC Barcelona - Athletic Bilbao

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Este 21 órától rendezik a Barca-Bilbao meccset, de a legkisebbek is ébren maradhatnak, holnap ugyanis nincs suli. Mindenki megnézheti, magára talál-e a Barca, napjaink egyik legjobb csapata, vagy tovább folytatódik a szenvedés. Szerdán elveszítette a csapat a Király Kupa döntőjét, ami azért volt fájó, mert CR7 pályára sem lépett. Hogy Bale vagy Neymar igazolása vált-e be jobban, abban a kupadöntőben végérvényessé vált. Bale gólt lőtt, csapata nyert, Neymar pedig gólt nem lőtt, ellenben lesérült. Erre a srácra 5-6 kg izmot rá kéne pakolni a nyáron, addig nem lenne szabad pályára engedni. Megsérült Alba is, de nem játszhat ma Puyol, Pique és Bartra sem. A védelem tehát tartalékos lesz, de hát ez van, ezt kell szeretni.

Az Athleticben Mikel Rico nem játszik, őt Moran helyettesíti majd Iturraspe mellett. Sérült még Gurpegi, Sola és Ibai Gomez, de Rico az, aki valóban hiányozni fog. Ettől függetlenül elöl rendben van a baszk csapat. Játszik Aduriz, mögötte Susaeta és Muniain széleken, középen pedig Ander. Ezt a Barcát mostanában minden  ellenfél mattolja, a Bilbao túl jó csapat ahhoz, hogy ne szóljon hozzá a meccshez egy-két góllal.

A katalánok offenzív zónájában válasz adhat kritikusainak Messi, Alexis és Pedro is. Bár kérdéses, hogy Pedro, avagy Fabregas játszik elöl. Nem tisztázott, Martino ugyanis erőlteti Fabregast, pedig szegény srác nem csatár. Tata Martino lába alól folyamatosan csúszik ki a talaj, jó döntése a mesternek mostanában nem igazán volt. Nincs top formában a Barca, de otthon játszanak, és otthon ritkán maradnak lőtt gól nélkül. Őszinte meccs lesz ez, egy olyan találkozó, melyet mindkét csapat be akar húzni!

Várható kezdőcsapatok:

Barca:Pinto-Alves-Bartra-Mascerano-Adriano-Song-Iniesta-Xavi-Cesc-Messi-Alexis

Bilbao: Iraizoz-Iraola-San José-Laporte-Balenziaga-Morán-Iturraspe-Ander-Muniain-Susaeta-Aduriz

Címkék: sportfogadás, tipp,