Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Almeria

2014-03-02
A Barca a Man. City elleni odavágó előtt hatot vágot a Rayónak. Ma az Almeria kapitulálhat a Camp Nouban, hisz a katalánok nem fognak tartalékolni!

Barcelona - Almeria

Tipp: Barca góljai 3.5 felett

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

A Barca két hete 2-0-ra nyert a City ellen Manchesterben. Otthon majd az idegenben szerzett előnyt kell tartani, amivel nem is lesz probléma, látva az első meccset. Ma a bajnokin kell még alkotni, amivel hazai pályán szintén nem szokott probléma lenni.

Az Almeria a kiesés elől menekülne. Jelenleg még bennmaradó helyen áll az andalúz csapat, de ma aligha szereznek pontot. A Barcának egyébként először azt kéne kiszurkolni, hogy az Atleti valahogy verje meg a Realt a városi derbin. Ha ez összejönne, Messiéknek még jobb kedvük lenne, és még több gót lőnének. Ha nyer a Real, akkor meg bosszúsak lesznek, és azért tömik ki az andalúzokat.

Messi, Neymar és alexis kezd elöl, Xavi, Busquets és Cesc középen. A védelemben Alba és Alves között Bartra és Mascerano. Pique és Iniesta a BL-meccsre pihen, és rájuk is fér. Bár ezen a meccsen a Barca aligha fog lefáradni. Volt olyan Almeria-Barca meccs az elmúlt években, ahol a katalánok 8-0-ra nyertek. Ha Messiék nem szórakozzák el ziccereket, és lesz egy kis szerencséjük, akkor 6-8 gól ma is összejöhet. Erőt kell demonstálni, jelezni kell a Man. City felé, hogy Katalóniában esélyük sincs. Egyébként pedig még az is előfordulhat idén, hogy a Barca és a Real azonos ponttal zár, és lesz jelentősége a gólkülönbségnek. Pont ez az, amit Martino és a játékosai is tudnak. Tipp: 6-0

Címkék: sportfogadás, tipp,