Sportfogadás tippek: FC Barcelona - AC Milan

2013-11-06
Az FC Barcelona két hete 1-1-es döntetlent játszott Milánóban a Rossoneri vendégeként. Akkor Xaviék a közelgő el Clásicó miatt látványosan csalták a focit, ma viszont aligha lesz így.

FC Barcelona - AC Milan

Tipp: FC Barca góljai 1.5 fölött

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

A Barca döntetlenért utazott Milánóba, és minő meglepetés, döntetlen született. A hazai vezető gól után a katalánok felkapcsoltak hármas fokozatba nagyjából, és Messi a Milan góljára negyed óra alatt válaszolt. Ezt követően ismét visszavett a Barca. Ők birtokolták a labdát a meccs nagy részében, nem hagyták, hogy a Milan kibontakozzon. Ráadásul a Rossoneri sem volt elégedetlen a döntetlennel, így ők sem kockáztattak semmit.

Ma már egészen biztos többet láthatunk majd Messiéktől. Otthon azért a közönségnek is játszani kell, az a jópár ezer ember nem azért megy ki, hogy nézze a semmit. A Barca tavaly egy ennél erősebb AC Milannak négyet gurított, szóval könnyen lehet, hogy ma is kapnak legalább ennyit az olaszok. Azért most a Barca nem játszik eredménykényszerben, márpedig ilyenkor néha könnyebben jönnek a gólok.

Messi, Alexis, Neymar, Xavi és Iniesta is ott lesz a katalánok támadó zónájában, ez pedig tényleg semmi jót nem jelent a Milánnak. Ráadásul Allegri csapata idén még nem nyert tétmeccsen sem a Serie A-ban, sem a BL-ben.

Nem túl jó kilátások ezek, ráadásul ma a világ egyik legerősebb együttesének vendégei lesznek. A Milan a kósza kontrákban bízhat. A meccset ma este is a Barca fogja irányítani. A Milan nem fog kockáztatni, amíg a Barca vezetést nem szerez. Aztán ha kinyílnak, Messiék a szellősebb védelem ellen nagyobb eséllyel fejezik be a támadásokat góllal.

Ha már Messit említettük, ő pont a Milan elleni BL meccsen lőtt gólt utoljára. Azóta három bajnokin játszott, és nem talált be. Már ez is csodaszámba megy nála, de az szinte elképzelhetetlen, hogy sorozatban negyedik tétmeccsén ne találjon a kapuba. Sőt ha Messi gólt lő, általában nem áll le egynél. Ronaldót már nem fogja a BL góllövőlistáján, de az Aranylabdához nem jönne rosszul, ha szerezne egy-két gólt ezen a találkozón.

Neymar és Alexis szintén hatalmas formában van, szóval ha Messi netán ismét nem találna be, Neymarék hoznák a tippet. Nem kétséges, hogy a Barca dominálja majd a meccset, és az sem, hogy gólokkal veri el az AC Milan csapatát.

Nem jó úton halad a Milan. Nincs koncepció a csapatnál, csak a fejetlenség. Ezzel szemben a Barca újra a helyes úton, Neymarral megerősödve igazi karakteres edzővel vágott neki a szezonnak. Nagyon jól hangzik még mindig a Barca-Milan párosítás, de napjainkban az AC Milan már nem kelt félelmet az ellenfelekben. Sajnos...

Tipp: 3-1

Címkék: sportfogadás, tipp,