Sportfogadás tippek: FC Barcelona - AC Milan

2013-03-12
A ma esti BL találkozó előtt három csoportra oszlanak a futballbarátok. Vannak a Milan szurkolók, vannak a Barca fanok, és vannak, akik a jó focinak szurkolnak. Mi az utóbbiakhoz táborához tartozunk!

FC Barcelona - AC Milan

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

Ma este végre kiderül, hogy mit is tudnak a katalánok valójában! Sokan szeretik Messiék tiki-takiját, de talán még többen ellene vannak. Tény, hogy nem feltétlenül látványos az mindenki számára, ahogy a félpályánál jobbról-balra, majd balról jobbra adogatják a labdát, de az utóbbi években azért elég sűrűn eredményre vezetett.

Azonban ma este már nincs alibizésnek, itt futballozni kell! Két gólos hátrányból indulnak az AC Milan ellen, tehát az első perctől nyomni kell! Itt már nem lesz elég a 75-25%-os labdabirtoklási arány, itt már kapura is kell lőni! Ám pont ez az, ami a Barca játékából nagyjából kihalt. -Akkor mégis miért tippelünk arra, hogy gólparádé lesz???

Egész egyszerűen nem alakulhat máshogy ez a mérkőzés! A katalánoknak nincs más választásuk, gólt kell szerezniük! Sőt gólokat! Most lehet bizonyítani, hogy jó helyen van az Aranylabda, meg hasonlók!

Egyébként nagyon úgy tűnik nekünk, hogy mióta a Barca kikapott Milánóban, azóta csak a visszavágóra várnak. Még a Real elleni meccsekre sem tudtak felpörögni, mintha nem is érdekelte volna őket. Mintha spóroltak volna a gólokkal, féle attól, hogy ha megtömik a Realt, vagy rúgnak hatot a Depornak, akkor nem marad a Milan elleni meccsre. Van egy olyan érzésünk, hogy a katalánok minden erejüket erre a BL találkozóra tartogatták!

Igen ám, de lesz a pályán egy ellenfél, nevezetesen az AC Milan. Erre a csapatra jellemző, hogy igazi BL specialisták! Ősszel, amikor még közel sem volt ennyire jó az AC Milan, akkor is sikeresen vették az akadályokat a BL-ben, pedig sokan temették őket! Az odavágón pedig talán még magukat is meglepték azzal, hogy 2-0-ra elverték Messiéket.

Ma a vendégek egész biztosan a kontráikra építenek. Kettős fal a tizenhatos előtt, aztán törjék át a katalánok, ha tudják... A piros-fekete mezesek viszont Boatenggel, Nianggal és el Shaarawyval arra bazíroznak majd, hogy labdaszerzés után lerohanják a Barca rendezetlen védelmét, és valahogy gólt szereznek. Nem lehetetlen küldetés ez, hisz a Barcelona 2013-ban szinte minden meccsén kapott legalább egy gólt!

A Camp Nouban ma este ott lehet Xavi is, aki teljes értékű edzésmunkát végzett az utóbbi napokban, így ő is meglepheti egy jó játékkal kritikusait, mert bizony akadtak bőven az utóbbi időben. Iniesta és Messi is ott lesz természetesen, mint ahogy Cesc Fabregas is. Elöl még Pedro, a középpályán pedig Busquets játéka tűnik biztosnak. A védelemben sem várható meglepetés, az Alves-Pique-Puyol-Alba négyes megbontása nem tűnik indokoltnak.

Adriano Galliani például gólvágó szörnyetegnek nevezte Messit, aki bármikor képes betalálni. Mit lehet ehhez hozzátenni...-igaza van.

A vendégek is 4-3-3-at játszanak majd papíron. A védelemben Abate-Zapata-Mexes és Constant Abbiati előtt, középen Montolivo-Ambrosini-Muntari, elöl pedig Niang-el Shaarawy-Boateng hármas. Ez sem épp védekező felfogás, de nagy valószínűséggel ma a középpályások is inkább védekezni fognak. Aztán ha megvan a labda, lehet előre vágni a csatároknak. Mindhárom gyors, jól cselez, egy-egyben Pique-t és Puyolt simán lefutja bármelyikőjük.

Könnyen lehet, hogy az év mérkőzése vár ránk, szinte elképzelhetetlen ez a találkozó gólparádé nélkül! Az első meccsen kialakult 2-0 arra mindenképp jó volt, hogy a Barca nem tud kivárásra játszani, itt az első perctől oda kell tenniük magukat, és gólokat kell szerezni!

Aztán könnyen benne van a pakliban, hogy a Milan csatárai nem egy, hanem 2-3 kontrát is góllal fejeznek be... 

A mi kívánságunk az, hogy legyen sok gól, és Kassaiék hiba nélkül vezessék le a találkozót. Nehogy a magyar spori legyen a következő Cakir...

 Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,