Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Sevilla

2016-05-22
A bajnok Barca és az EL-győztes Sevilla mérkőzik meg vasárnap este a Király Kupa fináléjában. Reméljük, hogy sokkal jobb döntő lesz, mint a szombatiak!

FC Barcelona - Sevilla

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.88

Iroda: unibet

Kezdés: vasárnap 21:30

 

A Barca megnyerte a 2015/16-os bajnokságot, a Sevilla pedig az Európa Ligát. Jövőre így mindkét együttes ismét a BL-ben indulhat, szóval mondhatjuk, akármi lesz itt a Copa del Rey döntőben, mindkét klub sikeres szezont zárt.

Ez a meccs egy amolyan gála lesz, egy szezonzáró mérkőzés. Mindkét oldalon jókedvű spílerek kergetik majd a bogyót, persze nem szabad elfelejteni, hogy a játékosok többsége nyáron sem pihen sokat, hisz Eb-, valamint Copa America-meccsek várnak a játékosok többségére.

Ami a Sevillát illeti, pár napja még Bázelben játszottak egy EL-finálét, ma pedig ismét döntőznek. Emery kénytelen lesz rotálni, több helyen lényszerűségből kell majd változtatnia a szerdai nyerő csapaton. Ugye ma N'zonzi és Kolodziejczak sem játszhat eltiltás miatt. Reyes, Tremoulinas és Khron-Dehli sérült, és Rami is kisebb sérülést szedett össze az EL-döntőjében.

Bázelben Konoplyanka és Iborra sem kezdett, ma mindketten ott lehetnek a pályán a meccs elejétől. Így egy támadóbb felfogású Sevillát látnánk, de például a szerdán duplázó Coke vagy Banega biztosan játszik, kérdés csak az, mi maradt bennünk.

Az viszont nem kérdés, hogy a Sevilla lesz a fáradtabb csapat, a Barca tili-toliját pedig nem könnyű tolerálni. A katalánoknál ott lesz a Messi-Suarez-Neymar trió, mindenki egészséges a védelemben és a középpályán is, egyedül Bravo kapus nem lesz, de ter Stegen megfelelően pótolhatja.

A Sevillának az EL volt a prioritás idén, azt meg is nyerték. Ez a meccs számukra is ajándék, és Emery csapata amúgy sem olyan, amely megpróbálja kihúzni 0-0-al. Itt ma este nyílt focit fogunk látni, tényleg egy gála-szerű találkozóra van kilátás.

A két csapat egyébként keretes szerkezetűvé teszi a szezonját. Nyáron az európai Szuperkupa meccsen nagyon élvezetes mérkőzést játszott a két együttes. A rendes játékidőben 4-4 gólt láthattunk, a Sevilla 4-1-ről egyenlített, és mentette ikszre a 90 percet. A hosszabbításban a Barca nyert, igazi nyílt futballt láthattunk, és reméljük, hogy ez a mai is hasonló lesz.

Tipp: 5-2, vagy 5-1

Címkék: sportfogadás, tipp,