Sportfogadás tippek: F1 - Belga Nagydíj

2016-08-28
A nyári szünet után az F1 pilótái Belgiumban csapnak össze ismét. A mezőnyt a Merci-szendvics fogja közre a rajtnál, hisz Rosberg az élről, Hamilton a mezőny végéről indul!

F1 - Belga Nagydíj

Online Sportfogadás Tipp: Hamilton nem áll dobogóra Belgiumban

Bet365 odds: 1.40

Tippmix odds: -

Kezdés: vasárnap 14:00

 

Hamilton autójában cseréltek egy-két dolgot, így 55 helyes rajtbüntetést kapott Belgiumban. Ez azt jelenti, hogy a mezőny végéről indul. Nem túl jó dolog ez, és hiába vannak pilóták, melyeket lazán lehagy, azért nem lesz egyszerű dolga. Most a 'kicsik' is viaskodhatnak vele egy picit, hisz nem lekörözésről lesz szó, mindenki picit be akar tartani neki. Aztán hiába jön majd föl akár 8-10 helyet is 4-5 körön belül az elején, azért a mezőny nívósabb felét nem fogja olyan könnyen megelőzni.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz új játékosoknak!

Szokatlanul meleg van Belgiumban (is), és ezért kopnak a gumik, méghozzá nagyon. Ha Hamilton akciózni fog, akkor még jobban koptatja majd a gumikat, mint azon vetélytársai, akik az elején beállnak egy tempóra, és körözgetnek.

Ráadásul a Mercedes ezen a pályán ilyen körülmények között nem dominál, pl. Rosbergre a kvalifikáción veszélyes volt Verstappen és Raikkönen is. Nincs az a dominancia, hogy körönként a Merci akár fél másodpercet is ad legnagyobb riválisainak. Szóval Hamilton, ha nem keveredik bajba, akkor sem lesz dobogós, ráadásul nála azért sosem lehet tudni, kivel és mikor akad össze, és ha túl nagy tempót diktál majd, hogy felérjen az élmezőnyre, akkor még nagyobb a hibázás lehetősége.

Az 1.40-es odds önmagában nem túl magas, de azért itt most eléggé valuének tűnik!

Címkék: sportfogadás, tipp,