Sportfogadás tippek: Eugenie Bouchard - Angelique Kerber

2013-08-29
Javában zajlik az év utolsó Grand Slam tornája, a US Open. Itt az ideje, hogy hozzunk egy tippet a tenisz világából is.

Eugenie Bouchard - Angelique Kerber

Tipp: Angelique Kerber

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00 után

 

Bouchard és Kerber a 2. körben találkoznak egymással a US Openen. Ami Bouchardnak bravúr lenne, az Kerbernek kötelező. Ők ketten még sosem találkoztak WTA versenyen, ez lesz az első alkalom, amikor összemérik tudásukat!

Bouchard egy 19 éves kanadai lány, akinek ezidáig töretlen a fejlődése. A 2013-as évet a 145 helyen kezdte, most az 59. helyen áll. Ha ma megverné a német Kerbert, megnyílna a  top50 kapuja! Igen ám, de ehhez a német lánynak is lesz egy-két szava.

Angelique az első körben sem viccelt, hisz 6-1; 6-1 arányban lemosta a pályáról Lucie Hradeckát. Nyolcadik kiemeltként nem volt meglepetés a továbbjutása, de ennyire könnyed győzelemre talán ő maga sem számított.

Kerber esetében egyébként könnyen előfordulhat, hogy a US OpenTour legfontosabb állomásán, az Openen szerepel a legjobban, hisz a legjobb nyolc között búcsúzott Cincinattiben és New Heavenben is.

Hat ma délután Kerber érvényesíti a papírformát, és átlép kanadai ellenfelén, a következő körben Kanepi várhat rá, majd az követően a Jie Zheng-Carla Suarez Navarro meccs győztese. Kemény borításon Kerbernek illene a negyeddöntőig simán eljutni, aztán ott már bravúr lenne a továbblépés, hisz nagy valószínűséggel Serena Williams várna rá! (Legalábbis nehéz elképzelni, hogy Serenának gondot okozna eljutni a negyeddöntőig...)

Ez viszont még odébb van, Kerber pár ezer dollárt még zsebre tesz addig, amíg megütközik Serenával. Bouchard tényleg szépen fejlődik, de Kerber túl nagy falat lesz neki.

Angelique tavaly három, az előtt öt meccset nyert itt New Yorkban, most sem fog megállni itt a második akadálynál!

 

Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,