Sportfogadás tippek: Espanyol - Sevilla

2016-05-01
A Sevilla még nem nyert idegenbeli bajnokit ebben a kiírásban, és valószínűleg már nem is fog.

Espanyol - Sevilla

Tipp: Espanyol győzelem (DNB)

Odds: 1.50

Iroda: winmasters

Kezdés: vasárnap 16:00

 

Az Espanyol jó ütemben találkozik a Sevillával, hisz a vendég-együttes magasról tesz erre a meccsre. A Sevilla szmára az EL-ben való minél jobb szereplés a fontos, a bajnokik semmit sem számítanak már.

Andreolli, Reyes és Tremoulinas korábban is sérült volt, a Sahtar ellen Khron-Dehli dőlt ki hosszú hónapokra. Emery keretéből ma hiányzik több alapember, köztük Carriço, Krychowiak, Escudero, Rami, Vitolo és Gameiro. Ebből is látszik, hogy az andalúz együttes számára a legfontosabb most a jövő heti EL-visszavágó a Donyeck ellen.

Egyébként sem szokott idegenben parádézni a Sevilla, idén még nem nyert bajnoki meccset, amikor kimozdult az RSP-ből. Az Espanyolak viszont rendkívül fontos lenne nyerni, ha a meglévő 37 pontjához hármat hozzá tudna tenni, szinte egyet jelentene a bennmaradással.

A whoscored.com oldalon (egyébként használható) található várható sevillai kezdő azért messze áll a valóságtól. Akik pedig pályára lépnek, Coike, Konoplyanka, stb. csak arra ügyelnek majd, nehogy lesérüljenek. Az Espanyol kellemetlen együttes, és számára létkérdés a győzelem. A barcelonai csapat a következő körben a nagy rivális FC Barcelona vendége lesz, ott szinte kizárt a pontszerzés. Tényleg kulcsmeccs a hazaiak részéről, a Sevillának pedig lényegében mindegy, mit játszik ma.

(A Valencia elvileg még veszélyes lehetne a Sevillára, de az andalúz csapat az EL-megnyerésére vágyik, és a BL-indulásra. A Valenciának pedig három komoly meccse van, köztük a Real Madrid és a Villarreal elleni, szóval aligha fog 9 pontot gyűjteni a Valencia...)

Címkék: sportfogadás, tipp,