Sportfogadás tippek: Espanyol - FC Barcelona

2016-01-02
Barcelonai derbit rendeznek ma délután a La Ligában, az FC Barcelona az Espanyol vendége lesz. Korábban egész pikáns kis meccsek voltak, újabban a Barca dominálja a városi derbiket.

Espanyol - FC Barcelona

Tipp: Lesz büntetőlap az első 21 percben

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: 01.02. 16:00

 

Az előző kiírásban Messiék a Cornella el Pratban 2-0-ra tudtak győzni, otthon 5-1 arányban bizonyultak jobbnak. Ma délután is katalán dominancia várható, de vigyázni kell, hisz a derbi az derbi, és a hazaiak felszívhatják magukat.

Sok esélye nincs az Espanyolnak, de délután 16-kor kezdődik a meccs, ez az az időpont, amikor a Barca az átlagosnál többet botlik. De elvileg tényleg nincs mitől félnie a vendégeknek, hisz az Espanyolnak van csapat szinten 16 rúgott gólja, Suarez egyedül 15-öt szerzett...

A spanyol játékvezetői bizottság ez a derbit José Luis Gonzalez Gonzalezre bízta, aki legutóbb a Real Madrid - Sociedad találkozót fújta, méghozzá rengeteg hibával. Elég csak annyit megemlíteni, hogy a Madridnak befújt egy véleményes tizit (meg aztán még egy jogosan), a Sociedadnak viszont nem ítélt büntetőt Agirretxe akasztásáért. Botrányos teljesítményt nyújtott, most ismét meccset vezet. Kritikán aluli a spanyol sporik teljesítménye most már hétről-hétre.

Gonzalez Gonzalez most sem kapott könnyű meccset, sőt épp ellenkezőleg. Az Espanyol focistái a meccs elején biztosan szeretnék megmutatni a gránátvörös-kékeknek, hogy ki az úr a háznál. Az fix, hogy lesz egy-két durvább belépő, pláne, ha Neymar elkezd huzogatni a vonal mellett. A hazaiak nem fognak szórakozni, tuti odarúgnak egy olyat, hogy Neymarnak ne nagyon legyen kedve ficánkolni. Egyébként is az első 10-15 perc lesz az, ahol vélhetően nem a Barca dominál. Az igencsak intenzív 10-15 perc lesz, várhatóan sok eseménnyel. Az Espanyol amúgy is olyan csapat, amely otthon veszélyes igazán. Hazai pályán 6 tétmeccs óta veretlenek, idegenben 6 tétmeccs óta nyeretlenek.

Ha Gonzalez spori szeretné megfogni a meccset, nem árt kiosztani egy-két sárgát már az elején, hogy a játékosok is inkább a focival foglalkozzanak. A mi tippünk az, hogy ki fog osztani egy lapot a meccs elején, hogy megfogja a meccset. Ha nem teszi, el is durvulhat a találkozó, és akkor megint kapja majd a kritikát, hogy miért nem adott lapot az elején.

Címkék: sportfogadás, tipp,