Sportfogadás tippek: Espanyol - Betis

2017-10-30
Ha a Betis megnyeri hétfői bajnokiját az Espanyol ellen, akkor felugrik az 5. helyre. Könnyű dolga nem lesz Setien csapatának, hisz a pontokra az Espanyolnak is nagy szüksége lenne.

Espanyol - Betis

Online Sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Unibet odds: 1.90

Kezdés: hétfő, 21:00

 

Quique Setien mester az előző idényben a Las Palmas együttesével hasonlóan impresszív rajtot vett, mint most a Betis. Akkor a Las Palams az idény elején még vezette is a ligát, ráadásul az eredményesség mellett a szórakoztatásra is figyelt az együttes. Nos, Setien filozófija a egyelőre a Betisnél is működik, hisz a zöld-fehér mezes sevillai együttes 9 forduló alatt 16 pontot gyűjtött, amire azért nem biztos, hogy sokan számítottak! Kellenek is a pontok, mert az előző idényben a Setien-féle Las Palams az idény 2. felére nagyon leeresztett. Addig kell ütni a vasat, amíg meleg, vagyis lefordítva a sportfogadás nyelvére addig kell fogadni a Betis meccseire, amíg fut a szekér.

Katalóniában persze bátorságra vallana nyeretni a sevillai együttes, de a gólokra azért nagyobb bátorsággal merünk fogadni.

Az Espanyol otthon nem fog alibizni, győzelemre játszik a Betis ellen. Egy győzelemmel a 10. helyre jöhet fel a 15-ről, az azért nem picike ugrás. Győzelemre játszik majd a Betis is, egész egyszerűen azért, mert ez SEtien mester filozófiája. Egy győzelem többet ér, mint mondjuk két döntetlen. A Betis nem is halmozza a döntetleneket, mindössze egy jött össze idén. Az az egy sem volt épp akármilyen, épp a legutóbbi idegenbeli meccsen a Sociedad ellen egy 4-4-es remit sikerült összehozni. Szóval nem egy unalmas 0-0-ról volt szó, ott is győzelemre játszott mindkét csapat, potyogtak a gólok.

A Betis kilenc idei meccsén 36 gól született, átlagban pont 4 gól jutott egy meccsre. A sevillai csapat csak a Barce ellen nem lőtt gólt, a másik nyolc bajnokin lőtt minimum egy gólt, de többször négyet is, a Valencia ellen hárat gurított, igaz, ott hatot kapott is. Az Espanyol alapesetben stabilabb együttes, de ha olyan csapat ellen játszik, mint a jelenlegi Betis, akkor tud őrült meccset játszani. Az előző idényben pl. a másik sevillai együttes ellen játszott egy 6-4-es meccset, az sem volt épp hétköznepi találkozó.

Várható kezdőcsapatok:

Espanyol: P. López-V. Sanchez-Hermoso-D. López-MArtin-J. Fuego-Darder-Baptistao-Jurado-Piatti-Moreno
Betis: Adán-Barragán-Feddal-Mandi-Tosca-F. Ruiz-Javi Garcia-Guardado-J. Campbell-Joaquin-Sanabria

Címkék: sportfogadás, tipp,